O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ Ο ΤΣΙΜΟΤΖΙ

cfoot2 
 
Δεν προχωρούν οι μεταγραφές των τριών ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς διαπιστώθηκαν προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης. Νέα κίνηση για Μπαλντοβαλίεφ.
Πριν καλά-καλά φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ο Ταουάγκα Τσιμόντζι φαίνεται να αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους»! Η απόκτηση του 26χρονου μέσου από το Μαλάουι ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (έχει κοπεί ο πίσω χιαστό), με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.
Επίσης, δύο ποδοσφαιριστές που ήταν στην παρουσίαση της ομάδας την περασμένη Δευτέρα, οι Ιμπάν Ράντι και Πέτρος Καμινιώτης και οι οποίοι γυμνάστηκαν με την ομάδα τις δύο προηγούμενες μέρες, δεν θα αποκτηθούν τελικά από τους «ερυθρόλευκους». Τότσο Ράντι, όσο και ο Καμινιώτης «κόπηκαν» στα εργομετρικά!
Επαναπροσέγγιση με Μπαλντοβαλίεφ
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει άμεσα το θέμα του σέντερ φορ, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να κινείται έντονα προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα επαφή με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο έμπειρος επιθετικός να υπογράψει στην ομάδα. Τις προσεχείς ώρες θα φανεί, αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο θέμα του Σκοπιανού φορ, καθώς στον Ολυμπιακό επιθυμούν να τον εντάξουν στη δύναμη της ομάδας. Η νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι βελτιωμένη και εφόσον ο Μπαλντοβαλίεφ κάνει και αυτός πίσω σε κάποια πράγματα, ενδέχεται να προχωρήσει η μεταγραφή.

Πηγή: GOALPOST.GR

Η λίστα ιστολογioν