O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις με Ρομπίνιο-Μανωλά




Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντριάνο Γκαλιάνι με τον μάνατζερ του Ρομπίνιο, αναφορικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, οι «ροσονέρι» έχουν στα  χέρια τους πρόταση από τον Ολυμπιακό  και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα από την Αλ Τζαρίρα, από την οποία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον Νέλσον Βαλντέζ. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις για την υπόθεση του Ρομπίνιο και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, μια και ο Γιάννης Βρέντζος ταξίδεψε για το Μιλάνο.

Από κει και πέρα κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του στον ιταλικό Τύπο. Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, φέρεται να δήλωσε στην ιστοσελίδα πως το μέλλον του νεαρού αμυντικού είναι σε ομάδα του εξωτερικού, διαψεύδοντας πως ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με την Γιουβέντους για τον παίκτη.

«Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός», είναι τα λόγια του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, όπως φιλοξενούνται στο «tuttomercatoweb».

Η λίστα ιστολογioν