O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

δεξί για τον ΟΦΗ 1-0 ΒΙΝΤΕΟ

Με λυτρωτή τον Αντώνη Πετρόπουλο στο 92', ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα στο «Γεντί Κουλέ». Το αριστερό του Πετρόπουλου, έφερε ξεκίνημα με το δεξί για τον ΟΦΗ 1-0 αλλά και για τον Τζενάρο Γκατούζο.

Στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ιταλός τεχνικός είδε την ομάδα του να «λυγίζει» τον Παναιτωλικό στο φινάλε και να παίρνει τους τρεις βαθμούς μπροστά σε περισσότερους από 5000 οπαδούς που πανηγύρισαν έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τον «Ρίνο» για πρώτη φορά στον πάγκο και με αρκετή διάθεση, σε όλο το ματς ήταν ανώτεροι από τους Αγρινιώτες που παρουσιάστηκαν με ελλείψεις και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Ομιλήτες.

Παρόλα αυτά, τα «καναρίνια» έδειχναν να έχουν εκμεταλλευτεί ιδανικά το άγχος της πρεμιέρας το οποίο είχε περάσει εξολοκλήρου στον ΟΦΗ όσο κυλούσαν τα λεπτά, και το ματς όδευε ολοταχώς προς τη «λευκή» ισοπαλία, ωστόσο ο Αντώνης Πετρόπουλος είχε διαφορετική άποψη. Με το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στους Κρητικούς, κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη και να προκαλέσει έκρηξη. Αρχικά του Γκατούζο που μπήκε μέσα στο γήπεδο να πανηγυρίσει το 1-0 στις καθυστερήσεις, αλλά και του κόσμου στη συνέχεια που είδε τον ΟΦΗ να αρχίζει με το δεξί στο πρωτάθλημα και να θέτει ψηλά τον πήχη και φέτος.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Μεϊτέ, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης) Πετρόπουλος, Περογαμβράκης

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Κάπελ, Μαλεζάς, Μαρτίνες (91' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63' Ρουμπουλάκου), Άλβες


Η λίστα ιστολογioν