O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Φιλική νίκη για τον ΑΟΝΑ

Στο γήπεδο της Αρτάκης, ο ΑΟΝΑ επικράτησε της Μακρυκάπας με 3-2, σε φιλικό αγώνα το απόγευμα της τετάρτης. 
Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα της Μακρυκάπας έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε εμφανή κάποια προβλήματα στην άμυνα της Αρτάκης.
Η πρώτη καλή στιγμή όμως ανήκει στους γηπεδούχους στο 7' όταν ο Κεραμιδάς έχασε ευκαιρία τετ-α-τετ, ενώ είχε κλέψει τη μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό.
Αναγκαστική αλλαγή για την Αρτάκη μόλις στο 10ο λεπτό, τη θέση του Αγάπιου Παπαδόπουλου πήρε ο Γκέκας.
Στο 20' ο Μακαντάσης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή της Μακρυκάπας από τον Καρκαλή, με το διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 1-0.
Στο 25' ο Καραχάλιος σημείωσε το 2-0 με δυνατό ευθύβολο σουτ, από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.
Στο 30' η Μακρυκάπα κατάφερε  να μειώσει σε 2-1 με αυτογκόλ, έπειτα από σουτ του Χασάνδρα που κόντραρε στο Κάραλη και κατέληξε στα δίχτυα του Ευαγγελινού.
Οχτώ λεπτά αργότερα ο Κούκα Ρίλντι πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και με όμορφο πλασέ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό η διάθεση και η όρεξη των παιχτών έμεινε στα αποδυτήρια. Δεν έγινε σχεδόν καμία φάση προς τις εστίες. 
Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με πλασέ μέσα από τη περιοχή ο Τσιβίκας για τη Μακρυκάπα στο 91ο λεπτό.


ΥΓ: Για το τραυματισμό του Αγάπιου Παπαδόπουλου οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι υπέστη θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον μία εβδομάδα.



ΑΟΝΑ: Ευαγγελινός, Χανσαλάρι,Δεληγιάννης, Κάραλης, Στουπής, Παπαδόπουλος(14ο Γκέκας), Ρίλντι, Μακαντάσης, Κεραμιδάς, Καραχάλιος, Μαστροκώστας.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Κονόμι, Τρίκας, Χρυσός (Αποστόλης), Χρυσός (Χαράλαμπος), Στόγιος, Κώστογλου (Χρήστος), Κώστογλου (Χριστόδουλος), Ντούκα, Νιάρχος, Σιαράπης.




Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Ζαφειρόπουλος, Λέκκας, Χασάνδρας, Καρκαλής, Μπισμπικόπουλος, Κατσαούνης, Μπαρότας, Κυρήκος, Τσιβίκας, Λαλανίτης, Ξυνογαλάς.

Και στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Καρακης, Βουρλάνος, Καρκαλής, Πούρνης Π, Σιαράπης, Φώτης, Τσώκος, Πούρνης Α, Ρουμπής. 

Η λίστα ιστολογioν