O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 1-3:

Με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας ξεκίνησε και η έτερη εκπρόσωπος της Βόρειας Εύβοια στη μεγάλη κατηγορία του νομού Δόξα Προκοπίου. Χθες έχασε μέσα στην έδρα της στο γήπεδο "Ηλίας Κουτσουφλάκης" στο Προκόπι, από τον αρκετά φιλόδοξο φέτος Απόλλωνα Ερέτριας του Παναγιώτη Τοκπασίδη. Κυρίαρχος από το πρώτο μέρος ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει αρκετά νωρίς κεφάλι στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο νεαρός Μώρος στο 22' λεπτό, ο οποίος και με δεύτερο προσωπικό του γκολ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 38'. Το 0-2 παρέμεινε σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο υποτονικός, αλλά στο 86' ο Γιάννης Κουτσουφλάκης κατάφερε να βάλει ...φωτιά στο ματς μειώνοντας σε 2-1 και ξανά βάζοντας έτσι τη Δόξα στο παιχνίδι. Τα πράγματα όμως ξεκαθάρισαν στο 90' με το Τόρα να διαμορφώνει το τελικό 3-1, και έτσι η Ερέτρια έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, από το "Ηλίας Κουτσουφλάκης".
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο πολύ καλός Γιώργος Κασομούλης, με βοηθούς τους Αργύρη και Χατζηκαμαγιάννη.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΠΙΟΥ (Διαμαντής Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης (68' Αργυρίου), Κανελλόπουλος, Πεππές, Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Σ. (80' Μορφούλης Θ.), Ανδρέου Α. (59' Μουργκογιάννης), Κουτσουφλάκης, Σταμούλος, Δημάκος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Μητακίδης, Βλάχος (46' Ρωμανός), Λιατίφης, Βελαέτης, Πεππές, Κούτας, Αγραφιώτης (80' Ψαριαννός), Άμπαν, Τόρα, Παριανός, Μώρος.

Η λίστα ιστολογioν