O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-1


Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο πήραν την πρώτη τους νίκη επί του Λήλα που προσπάθησε ν' αντιδράσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει, τουλάχιστον, την ισοπαλία.
Ο Γιάννης Βογιατζής  ήταν ο εκτελεστής των νικητών αφού πέτυχε και τα δυο γκολ στο 9' και στο 37'. Στις αρχές του β' ημιχρόνου η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και δυο φορές έφθασαν κοντά στο γκολ για να ...καθαρίσεουν τη νίκη. Στο 52' είχε δοκάρι σε σουτ του Παναγιώτη Ηλία και λίγο αργότερα ο Φραγγής έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ-α-τε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 65 με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ο Παύλου άφησε άναυδο τον Γιώργο Χροναίο κα΄νοντας το 2-1, αλλά ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου αναδείχθηκε στη συνέχεια σε ήρωα της ομάδας του. Τρεις φορές (72', 83', 93') έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και κράτησε τη νίκη του ΑΟΑ απέναντι στον Ραβανό, Καρλατήρα (κεφαλιά) και Μαραγκό (σε μοναδικό τετ-α-τετ).

 Χροναίος, τζελίλι, Μπρεγκανάκου, Πόγκας,(46' Βασιλείου) Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς,(72' Δήμου) Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85' Κάργας).

 Τσάμαρης, Καρλατήρας, Νάνος, Μαραγκός, Καρατζάς, Κουσερής( 46' Παύλου), Κατσικαβάλης, Μπράχο (46' Ραβανός), Τρίκκας, Χαλιώτης, Γούναρης.

Η λίστα ιστολογioν