O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 3-0

Με το ίδιο σκορ 3-0, που φαίνεται πως είναι «ταρίφα» στα φιλικά της, η Α.Ε. Ιστιαίας κέρδισε τη Δόξα Προκοπίου σήμερα στο πρώτο επίσημο φιλικό που έδωσε μέσα στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της και δεύτερο που δίνει με τη Δόξα. Η Α.Ε. Ιστιαίας με όλα τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσε ακόμη περισσότερο να διευρύνει το σκορ.
Από την άλλη η Δόξα προσπάθησε κατά διαστήματα να ελέγξει το ρυθμό, χωρίς όμως να πετύχει κάτι ιδιαίτερο, εκτός από ένα τέρμα στο πρώτο μέρος που ακυρώθηκε ως offside.
Ως συμπέρασμα θα μπορούσαμε να πούμε πώς η Ένωση, διαθέτει ένα πολύ καλό και πλήρες σε κάθε θέση έμψυχο υλικό, που με συστηματική δουλειά μπορεί να πετύχει πάρα πολλά στη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
11’ 1-0 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Ηλίας Στεργίου παίρνει τη μπάλα σουτάρει και με σχετική ευκολία τη στέλνει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
19’ Ο Τούσερτ σχεδόν σε κενή εστία χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Ιστιαίας.
51’ Κεφαλιά του Ανέστη Αντρέου για τη Δόξα η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ιστιαίας.
59’ 2-0 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Γαβριήλ πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα του Παμφίλη.
63’ Ο Δήμου κερδίζει πέναλτι για την Ιστιαία, το οποίο εκτελεί ο Ανέστης, η μπάλα όμως βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
73’ 3-0 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Αγγελόπουλος για την Ιστιαία βγάζει πάσα στο Στον Ηλία Στεργίου και αυτός δεν δυσκολεύεται να κάνει το τελικό 3-0
76’ Σουτ του Αργύρη Στεργίου διώχνει ο Παμφίλης.
84’ Σουτ «κεραυνός από τον Ηλία Στεργίου διώχνει με υπερένταση ο Παμφίλης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάμπρος Σπίντζος): Καρατσόλιας, Περήφανος Γ., Καλιβάτσι, Αντωνίου, Τριανταφύλλου Σ., Τόουρφρε, Στεργίου Η., Γοργομάτης Ν., Ανέστης Χ., Βασιλείου, Τούσερτ. Έπαιξαν και οι: Μπιμπάι, Κατσικόγιαννης, Γαβριήλ, Ανέστης Β., Γοργομάτης Α., Δήμου, Στεργίου Α., Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου Α., Μουρίδης.
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (Διαμαντής Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης, Πεπές, Ανδρέου Α., Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Σ., Μορφούλης Α., Κουτσουφλάκης Ι., Δρομούσογλου, Δημάκος. Έπαιξαν και οι: Μούντριζας, Γεωργίου, Σταμούλος, Ανδρέου Α.Ι., Καλάης, Ριζόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αντώνης – Γιάννης Λιαγκάκης, Διονύσης Παυλάτος

Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν