O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 3-2:


Αν και θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστο με βαθμό από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας δεν τα κατάφερε η Α.Ε. Ιστιαίας, αφού χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-2, σ’ ένα παιχνίδι αρκετά όμορφο, δυνατό με εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας και τον δύο ομάδων. 


Στο πρώτο μέρος η Ένωση παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή και με ποιοτικά χαρακτηριστικά, πήρε νωρίς κεφάλι το σκορ και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά δείγματα, σκόνταφτε όμως στην πολύ καλά διαβασμένη μεσαία και αμυντική γραμμή της Ιστιαίας.
Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν αρκετά κακό για την Ένωση, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, ενώ η Ιστιαία έμεινε σχεδόν από την αρχή με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σπύρου Τριανταφύλλου. Η Ένωση κατάφερε όμως να ισοφαρίσει και αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε να ισοφαρίσει. Δέχτηκε όμως ένα αναπάντεχο γκολ από τον Ευσταθίου στο τελευταίο δεκάλεπτο και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο της νίκης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
18’ 0-1 ΓΚΟΛ για την ΙΣΤΙΑΙΑ: Ο Χρήστος Ανέστης βγάζει πάσα στο Νίκο Γοργομάτη και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την Ιστιαία.
19’ Κεφαλιά του Τσολάκου καταφέρνει να διώξει ο Καρατσόλιας.
54’ 1-1 ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Μετά από κόντρες η μπάλα στρώνεται στον Σκριβάνο Π.Δ. η πορεία της μπάλας ξεγελά τον Καρατσόλια και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
61’ Ο Σπύρος Τριανταφύλλου ανατρέπει τον Σκριβάνο Π.Δ., ο διαιτητής καταλογίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών και δείχνει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ιστιαίας, αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
62’ 1-2 ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Μαστροκώστας εκτελεί εύστοχα το πέναλτι.
66’ Ο Τσολάκος ανατρέπει τον Αργύρη Στεργίου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει αμέσως το πέναλτι υπέρ της Ιστιαίας
67’ 2-2 ΓΚΟΛ για την ΙΣΤΙΑΙΑ: Ο Ηλίας Στεργίου εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους.
82’ 3-2 ΓΚΟΛ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Ο Ευσταθίου με ένα δυνατό μακρινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
86’ Σουτ στην κίνηση του Δάσκου η μπάλα περνά άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τσιμιχόδημος – Ιωαννίδης): Γκόγκος, Μουσάι, Σκριβάνος Π.Α. (64’ Μεταξάς), Μεταξάς, Τσολάκος, Κάρο, Τζάβρας (46’ Σκριβάνος Π.Δ.), Ευσταθίου, Μαστροκώστας, Δάσκος, Παπαδέδες (85’ Αγγελάτος).
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάμπρος Σπίντζος): Καρατσόλιας, Περήφανος Ν., Βασιλείου, Τριανταφύλλου Σ., Αντωνίου, Στεργίου Η., Στεργίου Α., (67’ Γαβριήλ), Τόουρφε, Γοργομάτης Ν., Ανέστης Χ. (58’ Τούσσερτ), Περήφανος Γ. (58’ Γοργομάτης Α.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Σέγκος ΒΟΗΘΟΙ: Σταύρος Ρουμπής – Γιάννης Στρουμπούλης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιάννης Ρέτσας


Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν