O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ "Άκυρο" το φιλικό με τον Α.Ο.Τραχώνων



Για την Παρασκευή (19/9) ο Ηρακλής Ψαχνών είχε προγραμματίσει να τεθεί αντιμέτωπος με τον Άλιμο σε φιλικό παιχνίδι. Καθώς ωστόσο ακολουθεί η αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, κρίθηκε προτιμότερο να ματαιωθεί το φιλικό, προκειμένου να μην προκύψει κανένα απρόοπτο.

Ήδη, άλλωστε, υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα της Εύβοιας. Ο Κοτίτσας μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και πέρασε ξανά σε στάδιο ατομικών προπονήσεων. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου κάνει θεραπεία εξαιτίας του τραυματισμού του στη φτέρνα, ενώ ο Τσιμόντζι ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Δεν αφήνουμε κανέναν στόχο»

Δεν ήταν καλή η κλήρωση των «32» του Κυπέλλου για τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού πέρα από τις δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκα που θα βρίσκονται μαζί του στον πέμπτο όμιλο (Ατρόμητος και Πανθρακικός), του... έτυχε και η ΑΕΚ. Επιπλέον, θα δώσει μόνο ένα ματς στην Εύβοια, αυτό της πρεμιέρας απέναντι στους Περιστεριώτες, ενώ θα επισκεφθεί ΟΑΚΑ και Κομοτηνή.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Κούτσης τόνισε, πάντως, πως η ομάδα του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διεκδικήσει την πρόκριση με όποιες πιθανότητες της αναλογούν. «Θα ήταν καλύτερα για εμάς αν είχαμε δύο αγώνες στην έδρα μας, κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Πάντως, όπως και να έχει θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στους τρεις αγώνες και ό,τι προκύψει. Βέβαια, βασική μας επιδίωξη είναι το pρωτάθλημα όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν στόχο».

Η λίστα ιστολογioν