O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ν.Ο. Αλιβερίου, Ποιός θα συγκριθεί μαζί σου?


Η κ. Δημ. Ράπτη - Πρ. Αλέξης και Τεντ Γουόρθ προερ.Δ.Κ Ιτέας

Φωτογραφίες απο τον κ. Βλάσση Καραγιάννη
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου στο πρωτάθλημα συλλόγων που προετοιμάζονται στην Θάλασσα που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Ιτέας το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου 1014.

  Φωτό  Η πρόεδρος του Ν.Ο Αλιβερίου κυρία Δήμητρα Ράπτη και ο στυλοβάτης και προπονητής του ομίλου Προκόπης Αλέξης υιός του αείμνηστου και επί σειρά ετών προέδρου του Συλλόγου, Σταμάτη Αλέξη. Σίγουρα η μέρα αυτή θα ήταν από τις πιο χαρούμενες για αυτόν γιατί επι πολλά έτη πίστευε και προστάτευε αυτή την ομάδα για να φθάσει μέχρι εδώ.

 Στους αγώνες συμμετείχαν οι Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Α.Ο.ΠΑΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΛΟΥ,ΥΔΡΑΙΚΟΣ Ν.Ο.,

 Η ομάδα του Αλιβερίου κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση μεταξύ όλων των προαναφερόμενων συλλόγων στις έξι από τις εννέα κατηγορίες με δεύτερη την ομάδα του Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ που κέρδισε τις τρεις κατηγορίες.

Συγχαρητήρια σε όλες τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν σ' αυτό το πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η προετοιμασία αυτών των παιδιών, χωρίς την πολυτέλεια των κολυμβητηρίων και όλων των άλλων ανέσεων που απολαμβάνουν οι αθλητές της πισίνας. 

Πως θα μπορούσε κανείς να ξεχάσει σε όλη αυτή την προσπάθεια τα μέλη των διοικήσεων των συλλόγων και τους γονείς των αθλητών που χωρίς την βοήθειά τους, ηθική και οικονομική, δεν θα είχαν αυτές τις επιδόσεις και ίσως κάτω από τις σημερινές συνθήκες το πρωτάθλημα αυτόν να μην ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί. Μπράβο σε όλους και θα πρέπει όλοι να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.











 Φωτογραφίες απο τον κ. Βλάσση Καραγιάννη
 http://sourta.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν