O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γεντί Κουλέ, Τον έπιασε στον ύπνο με Τζορτζ



Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, όπου επιβλήθηκε 1-0 του Ατρόμητου εξαναγκάζοντας τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα.
Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε μία ομάδα που προτίμησε να δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ΟΦΗ, έτσι ώστε να κυνηγήσει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Στην πρώτη από αυτές και μετά από λάθος του Μονιάκη στο 12' ο Ναπολεόνι βρέθηκε τετ α τετ με τον Λόρια, όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Οι Κρητικοί του Τζενάρο Γκατούζο προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά αυτό έγινε με την στημένη φάση από τον Μονιάκη στο 18' (απευθείας φάουλ) και όχι με κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια, αφού η άμυνα του Ατρόμητου ήταν αδιάσπαστη. Οι Περιστεριώτες, μάλιστα, έχασαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τους Ναπολεόνι (24') και Νάστο (42').

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως, ο ΟΦΗ έπιασε στον ύπνο τον Ατρόμητο και στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του στο ματς κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζορτζ μπήκε στην περιοχή και αφού πέρασε ωραία τον Τσέναμο, έδωσε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη, ο οποίος έγραψε το 1-0.

Αμέσως μετά έπεσαν τα φώτα και το ματς διακόπηκε για 10 λεπτά με αποτέλεσμα να κρατηθούν 12 λεπτά καθυστρερήσεις.

Οι παίκτες κρύωσαν και χρειάστηκαν χρόνο για να ξαναβρούν ρυθμό με τον Ατρόμητο να πιέζει για την ισοφάαριση και τον ΟΦΗ να χάνει ευκαιρίες για το 2-0 στις αντεπιθέσεις. Στο 79' ο Τσενάμο κατέβασε το δυνατό σουτ του Λαμπρόπουλου, ενώ στο 83' ο Ατρόμητος απείλησε με την κεφαλιά του Καραμάνου που έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λαμπρόπουλου στο 94', ενώ στην εκπνοή (103') ο Καραμάνος και πάλι αστόχησε στην κεφαλιά που έπιασε μετά από τη σέντρα του Ούμπιντες.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46’ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90+5’ Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περογαμβράκης (86’ Μπάνουσης), Στάθης, Μακρής. 

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Κούρος (90+3’ Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80’ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84’ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.

Η λίστα ιστολογioν