O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτός λίστας Ντοσεβί, Φορτούνης και Γκαζαριάν


Εκτός λίστας για το Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε τον Ματιέ Ντοσεβί ο Μίτσελ, όπως και τους Φουρτούνη, Γκαζαριάν και τον ανέτοιμο Ολαϊτάν.
Αναλυτικά η λίστα του Ολυμπιακού για την φάσδη των ομίλων: 
Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Ρομπέρτο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μέγιερι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.
Στη λίστα Β δηλώθηκαν οι Βέργος και Χουτεσιώτης.
Κατά τα άλλα, το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο Ρέντη, προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους. Απουσίες υπάρχουν αρκετές, καθώς πολλοί παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, όμως στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν και δύο νέα πρόσωπα: Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Κώστας Γιαννούλης. Παράλληλα, στην προπόνηση συμμετείχαν και νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.

Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις ανάπτυξης της δύναμης και της ταχύτητας των παικτών. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην κατοχή και έκαναν «μονομαχίες» με την μπάλα (4 εναντίον 2 κλπ). Στο τέλος έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο και έτσι ολοκλήρωσαν τη σημερινή τους εκγύμναση.

Οι τραυματίες συνέχισαν τα προγράμματά τους, όπως χθες. Το ραντεβού των «ερυθρολεύκων» ανανεώθηκε για το πρωί της Τετάρτης, στις 09:00.

Η λίστα ιστολογioν