O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Καμπανάκι από Αναστασίου



Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση και ζήτησε άμεση βελτίωση και αφύπνιση ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φωνάζει για το έγκλημα του Τριτσώνη στη φάση του 9’ στον αγώνα με την Καλλονή, όμως, δεν είχε και την απαιτούμενα καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα την ήττα. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και από το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα στην ομιλία του στην σημερινή προπόνηση να γκαζώσει και να ζητήσει από όλους άμεση βελτίωση και αλλαγή της κακής εικόνας που παρουσιάζουν στα τελευταία ματς.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε άμεσα. Ακολουθούν πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Για ακόμη ένα παιχνίδι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το πληρώσαμε. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, όμως, κάνουμε τα ίδια λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης θέλω να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη που με ενόχλησε. Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου. Έκαναν καθυστερήσεις με κάθε τρόπο και εμείς χάσαμε την ηρεμία μας. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Γεμίσαμε νεύρα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να μην ξαναγίνει».

Η λίστα ιστολογioν