O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών: Επιστρέφουν οι...απείθαρχοι



Κανονικά υπολογίζονται για το ματς με την Επισκοπή οι ποδοσφαιριστές που υπέπεσαν προ ημερών σε πειθαρχικό παράπτωμα. Οι Νάκας, Χατζηστάμου και Πολίτης «κόπηκαν» από το ματς με την ΑΕΚ, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, αλλά πλέον είναι στη διάθεση του Γιώργου Κούτση για το παιχνίδι στην Κρήτη με την Επισκοπή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ράντι, έγινε παρεξήγηση. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Γκαλούφας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από το 0-0 με τον Άλιμο και όταν μπήκε στα αποδυτήρια φέρεται να είπε: «Όσο κάνει ο Ράντι και μερικοί ακόμα, δεν κοστίζει όλος ο Άλιμος...». Αλλιώς τα μετέφρασαν στον μέσο από την Ισημερινή Γουϊνέα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός. Όπως και να 'χει, η όλη ιστορία αποτελεί παρελθόν.

Ο Κούτσης και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να να αποσπάσουν το τρίποντο στο Ρέθυμνο, αλλά στην προσπάθεια αυτή, οι Τσιμόντζι, Χρήστος και Βασίλης Πατσατζόγλου θα είναι εκτός, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο τερματοφύλακας Νίκος Μελίσσας. Νοκ άουτ και ο Κόσουτιτς, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από ζαλάδες.

Η λίστα ιστολογioν