O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εύκολες νίκες για τα φαβορί

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ έβαλε τρία γκολ και οδήγησε την Άρσεναλ στη νίκη

Παράσταση για έναν ήταν τα παιχνίδια του τέταρτου ομίλου με τις Άρσεναλ και Ντόρτμουντ να παίρνουν άνετες νίκες.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 4-1

Η Άρσεναλ ήταν το φαβορί και φρόντισε να το δείξει στο γήπεδο καθώς επιβλήθηκε πολύ εύκολα της Γαλατάσαραϊ με 4-1. Το ματς το καθάρισαν οι Λονδρέζοι από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 3-0 με δύο γκολ του Γουέλμπεκ στο 22' και στο 30' κι ένα του Σάντσεζ στο 41'. Ένα ακόμα γκολ του Γουέλμπεκ στο 52' έδωσε διαστάσεις στην νίκη της Άρσεναλ. Όσο για την Γαλατά είχε ρόλο κομπάρσου και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι του Γιλμάζ στο 63' που πήρε ο ίδιος από τον Σέζνι κερδίζοντας παράλληλα και την αποβολή του.

Άρσεναλ: Σέζνι, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Τσέιμπερς, Γκιμπς, Φλαμινί, Καθόρλα, Τσάμπερλεν (68' Ροσίτσκι), Οζίλ (77' Γουίλσιρ), Σάντσεζ (62' Οσπίνα), Γουέλμπεκ

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Καγιά, Μέλο, Σετζού, Κουρτουλούς (46' Αλτιντόπ), Σνάιντερ, Τζεμαϊλί, Σάρι (68' Μπουλούτ), Τέγιες, Γιλμάζ, Πάντεφ (68' Μπρούμα)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-3

Απόλυτη κυριαρχία της Ντόρτμουντ μέσα στις Βρυξέλες καθώς νίκησε με 3-0 την Άντερλεχτ. Οι Βεστφαλοί χτύπησαν νωρίς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Ιμόμπιλε. Οι βάσεις για την νίκη είχαν πια μπει και ο Ράμος που μπήκε σαν αλλαγή πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 69' και στο 79' και έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Άντερλεχτ: Προτό, Μπεμπά, Νούιτινκ, Νάχαρ, Ντεσάχτ, Ντεφούρ, Τιέλεμανς, Κοντέ (73' Ατσεαμπόνγκ), Πρατ, Σουάρες (84' Σιριάκ), Μίτροβιτς (83' Καμπασέλε)

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Μπέντερ (83' Χούμελς), Κελ, Ομπαμεγιάνγκ, Γκροσκρόιτζ (65' Ραμος), Καγκάβα, Ιμόμπιλε (72' Ντουρμ)


http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν