O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΟ Λεβαδειακος– Ηρακλή Ψαχνών (0-0)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μπορεί να ήταν σκέτο εκπαιδευτικό διπλό το φιλικό Λεβαδειακού – Ηρακλή Ψαχνών (0-0) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να βγάλεις και κάποια συμπεράσματα.
Μπορεί σε όλο το 90λεπτο να αγωνίστηκαν αρλετοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα της Λιβαδειάς αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να μην μπορεί η ομάδα να κάνει έναν συδυασμό της προκοπής και να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να δεχθεί γκολ σε δυο περιπτώσεις  αλλά στην πρώτη περίπτωση ήταν άστοχος ο Ράντι και στη δεύτερη ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ το τετ α τετ πλασέ του Γουόρντεν.
Τά πάντα λειτούργησαν σπασμωδικά στον Λεβαδειακό που για μια ακόμη φορά προβλημάτισε απέναντι σε ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Τώρα αν θα πούμε οτι τίποτε δεν έχει αλλάξει αγωνιστικά και παικτικά στην ομάδα εμείς δεν είμαστε αυτοί που φταίμε. Και φαίνεται καθαρά οτι η ομάδα δεν έχει δουλευτεί διόλου, μα διόλου. Τα ίδια και τα ίδια….
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Τόμας με τον Μάγκα. Δεξιά ο Μαχαίρας και αριστερά ένας υπό δοκιμήν αριστερός μπακ που πέρασε μάλλον και δεν ακόυμπησε. Στα αμυντικά χαφ ο Ζίτο με τον Γκόμεζ και πιο μπροστά ο Κονέ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σοτέλο. Αριστερά ο Μποντραγκαράϊ και δεξιά ο Ορτέγκα.
Στο α” μέρος εκτός από δυο σουτ δεν έχουμε κάτι να θυμηθούμε από την εν γένει λειτουργία του Λεβαδειακού. Θα θυμόμαστε μόνο οτι ευτυχώς που δεν δέχθηκε γκολ στις δυο περιπτώσεις που προαναφέραμε.
Στην επανάληψη ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε βάζοντας τον Στρατηλάτη στη θέση του Σηφάκη, τον Γεωργιάδη στη θέση του Μαχαίρα,  τον Μιλοσλάβιεβ αντί του Τόμας περνώντας τον Ζίτο κεντρικό αμυντικό και λίγο αργότερα τον Νικολακάκη στη θέση του Ορτέγκα και τον Παππά στη θέση του Μπορνταγκαράϊ ενώ ο Γιακουμάκης πήρε λίγο μετά τη θέση του Σοτέλο και ο Πρόγιτς πήρε τη θέση του υπό δοκιμήν.
Σε αυτό το διάστημα ο Λεβαδειακός μπορεί να μην απειλήθηκε αλλά ούτε και απείλησε. Γύρω γύρω η μπάλα έτσι να περνάει η ώρα. Οι «πειραματισμοί» και πάλι δεν έπεισαν και δεν πεισθήκαμε περισσότερο οτι κάτι αλλάζει στην ομάδα. Και είδαμε στο τελευταίο τέταρτο τον Σκέμπη να παίρνει θέση ως κεντρικός αμυντικός. Περισσότερα δεν λέμε… Απλά να σημειώσουμε και την παρουσία στο τέλος των Γιάντση, Αποστολόπουλου.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Προσφέρθηκαν να διατητεύσουν σε στυλ προπόνησης ο Παναγιώτης Ψυχούλας (Φλώτσιος Α. – Καλαμπούκας).

Λεβαδειακός: Σηφάκης (46* Στρατηλάτης), Μαχαίρας (46* Γεωργιάδης), Υπο δοκιμήν (59* Πρόγιτς), Τόμας (46* Μιλοσλάβιεβ), Μάγκας (75* Σκέμπης), Ζίτο, Γκόμεζ, Κονέ, Σοτέλο (69* Γιακουμάκης), Ορτέγκα, Μπορνταγκαράϊ (66* Παππάς).
Ηρακλής: Μελισσάς, Λόμπα, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Παλιογιώργος, Μπακομήτρος, Φλίγγος, Πατσατζόγλου, Γουόρντεν, Ράντι, Παπαδόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Ποσίκοβιτς, Κόσουτιτς, Σικαλιάς, Πατσατζόγλου Β., Δηλαβέρης, Πολίτης, Χατζηστάμου.

Η λίστα ιστολογioν