O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΛΚΕ - ΤΣΕΛΣΙ 0-5

Οι παίκτες της Τσέλσι... κουράστηκαν να πανηγυρίζουν στην έδρα της Σάλκε

Στον έβδομο όμιλο η Τσέλσι πήγε μία χαλαρή βόλτα στην Γερμανία και διέλυσε την Σάλκε εξασφαλίζοντας την πρωτιά.
ΣΑΛΚΕ - ΤΣΕΛΣΙ 0-5
Πλάκα έκανε μέσα στην Γερμανία η Τσέλσι η οποία διέλυσε την Σάλκε με 5-0 και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν καταιγιστική κόντρα σε μια Σάλκε που μάλλον ξέχασε να πάει στο γήπεδο. Μόλις στο 2' ο Τέρι άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους που μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έβαλαν άλλα δύο γκολ με τον Γουίλιαν στο 29' και αυτογκόλ του Κίρχοφ στο 44'. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αλλά η Τσέλσι πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τον Ντρογκμπά στο 76' και τον Ραμίρες στο 78'.

Σάλκε: Φέρμαν, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Αόγκο, Νοϊσντάτερ, Κίρχοφ (46' Κλέμενς), Χέγκερ, Μπόατενγκ (63' Μέιερ), Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελαρ

Τσέλσι: Κουρτουά, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας (79' Σούρλε), Όσκαρ (75' Ραμίρες), Γουίλιαν, Αζάρ, Κόστα (66' Ντρογκμπά)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ 3-1

Σε ένα ματς όπου η ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε διάρκεια σχεδόν μία ώρα λόγω προβλήματος στον φωτισμό, η Σπόρτινγκ νίκησε με 3-1 την Μάριμπορ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «λιοντάρια» μπήκαν στο ματς με άγριες διαθέσεις και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Μανέ στο 10' και του Νάνι στο 35'. Η Μάριμπορ όμως κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Τζέφερσον στο 42' αλλά δεν έκανε κάτι περισσότερο και στο 65' ο Σλιμανί σφράγισε την νίκη της Σπόρτινγκ.

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μαουρίτσιο, Ολιβέιρα, Σέντρικ, Τζέφερσον, Καρβάλιο, Μάριο (82' Μάρτινς), Σίλβα, Μανέ (66' Καρίγιο), Νάνι, Σλιμανί (75' Μοντέρο)

Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Στογιάνοβιτς, Μέγιατς, Μέρτελι, Φιλίποβιτς, Βρσιτς (46' Ιμπραΐμι), Σάλαλιχ (69' Μπόχαρ), Ταβάρες, Ζάχοβιτς (76' Μεντί)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.  Τσέλσι 11
2. Σπόρτινγκ 7
3.  Σάλκε 5
4.  Μάριμπορ 3

Η λίστα ιστολογioν