O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα πάντα μοιρασμένα στο Μιλάνο


Ads by Info
Τόρες και Γκουαρίν διεκδικούν την μπάλα στο ντέρμπι του Μιλάνου

Χωρίς νικητή έληξε το «Derby de la Madonina» καθώς Μίλαν και Ίντερ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ματς απόλυτα μοιρασμένο.



Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην τρίτη θέση αλλά και για να μπορούν οι οπαδοί τους να κάνουν καζούρα στους αντιπάλους τους. Τελικά όμως καμία από τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου δεν χαμογέλασε στο τέλος. Στο πρώτο μέρος η Μίλαν ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και μάλιστα σκόραρε με τον Μενέζ, ενώ η Ίντερ είχε ένα χαμένο τετ α τετ με τον Ικάρντι. Στην επανάληψη οι «νερατζούρι» πήραν τα ηνία του ματς και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Όμπι. Όσο για την Μίλαν είχε το δικό της χαμένο τετ α τετ με τον Ελ Σαράουι.

Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» παραχώρησαν ισοπαλία 3-3 στην Κάλιαρι παρότι προηγήθηκαν με 2-0. Την απώλεια της Νάπολι όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Σαμπντόρια που έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Τσεζένα. Από τα στραβοπατήματα της Νάπολι και την Σαμπντόρια μπορεί να επωφεληθεί η Τζένοα που υποδέχεται την Παλέρμο την Δευτέρα (24/11).

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Φιορεντίνα που πέρασε αλώβητη από την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας νικώντας την Βερόνα με 2-1. Οι «βιόλα» σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στην νίκη μετά από δύο σερί ήττες. Εκτός έδρας επιτυχία και για την Σασουόλο η οποία πέρασε από το Τορίνο νικώντας την «Γκρανάτα» με 1-0.

Στο Ούντινε η Ουντινέζε και η Κιέβο αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε να φτάνει τα 200 γκολ στο πρωτάθλημα και γίνεται μόλις ο έβδομος που το πετυχαίνει. Μάλιστα αν βάλει ακόμα 5 γκολ θα πιάσει τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στην έκτη θέση. Τέλος στο «Ένιο Ταρντίνι» η Έμπολι νίκησε με 2-0 και υποχρέωσε την Πάρμα στην όγδοη ήττα της στα εννιά τελευταία παιχνίδια της.     

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τορίνο - Σασουόλο 0-1
(87' Φλόρο Φλόρες)

Τσεζένα - Σαμπντόρια 1-1
(60' Λουκίνι - 77' αυτ. Νίκα)

Βερόνα - Φιορεντίνα 1-2
(39' Λόπεζ - 16' Ροντρίγκεζ, 62' Κουαδράδο0

Νάπολι - Κάλιαρι 3-3
(11' Ιγκουαΐν, 30' Ινλέρ, 62' Ντε Γκούζμαν - 38' Ιμπάρμπο, 47', 67' Φαρίας)

Πάρμα - Έμπολι 0-2
(45'+1 Βετσίνο, 56' Ταβάνο)

Ουντινέζε - Κιέβο 1-1
(45'+1 Ντι Νατάλε - 74' Ραντοβάνοβιτς)

Μίλαν - Ίντερ 1-1
(23' Μενέζ - 61' Όμπι)

Δείτε την βαθμολογία εδώ.

Η λίστα ιστολογioν