O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τα κορυφαία γάντια

Τα κορυφαία γάντια

Η ώρα για να βραβευτούν οι κορυφαίοι πλησιάζει και φυσικά όπως και μέσα στο χορτάρι όλα ξεκινάνε από τον τερματοφύλακα δεν θα μπορούσε και η διαδικασία να είναι αλλιώς. Η διεθνής ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro).
Αυτοί είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τον πολύπειρο Ιταλό να είναι ένας από τους καταλύτες για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Γιουβέντους, ο Ίκερ Κασίγιας
, που παρά τα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης, οΜάνουελ Νόιερ, που για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος γκολκίπερ στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Τιμπό Κουρτουά, που κατέκτησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης το ισπανικό πρωτάθλημα, έφτασε με τους Ροχιμπλάνκος μέχρι τον τελικό του Champions League και ανάγκασε τονΜουρίνιο να τον πάρει πίσω στην Τσέλσι και τέλος ο Κλαούντιο Μπράβο, που εξαργύρωσε την εκπληκτική του χρονιά με την Σοσιεσάδ, με μία μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο καλύτερος γκολκίπερ της χρονιάς θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από όλο τον πλανήτη.

Η λίστα ιστολογioν