O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Διπλό της Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο

Φάση από τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ενώ η Τσέλσι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την νίκη που την φέρνει στην πρώτη τετράδα πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία πέρασε από την έδρα της Άρσεναλ με 2-1. Οι «κόκκινοι» διάβολοι» πήραν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε ντέρμπι. Η Άρσεναλ η οποία δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς να καταφέρει κάτι ουσιαστικό και στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ πήρε τα ηνία του ματς και έφτασε στην νίκη.

Η πρωτοπόρος Τσέλσι με δύο γκολ νωρίς στο παιχνίδι της με την Γουέστ Μπρομ πήρε μία ακόμα νίκη με 2-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Με νίκη συνέχισε και η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε της Σουόνσι με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με το ίδιο σκορ η Έβερτον επιβλήθηκε της Γουέστ Χαμ, ενώ με νίκη συνεχίζει και η Νιούκασλ που επικράτησε με 1-0 της ΚΠΡ. Εκτός έδρας νίκη που την ξεκολλάει από την τελευταία θέση πέτυχε η Μπέρνλι με 2-1 επί της Στόουκ Σίτι ενώ χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας Λέστερ με την Σάντερλαντ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ 2-0
(11' Κόστα, 25' Αζάρ)

Έβερτον - Γουέστ Χαμ 2-1
(26' Λουκάκου, 73' Οσμάν - 56' Ζαράτε)

Λέστερ - Σάντερλαντ 0-0

Μάντσεστερ Σ. - Σουόνσι 2-1
(19' Γιόβετιτς, 62' Τουρέ - 9' Μπόνι)

Νιούκασλ - ΚΠΡ 1-0
(78' Σισοκό)

Στόουκ Σίτι - Μπέρνλι 1-2
(32' Γουόλτερς - 12', 13' Ινγκς)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γ. 1-2
(90'+5 Ζιρού - 56' αυτ. Γκιμπς, 85' Ρούνεϊ)

Δείτε την βαθμολογία εδώ.

Η λίστα ιστολογioν