O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Κουπόνι για όλα τα γούστα!

Η Ευρώπη παίζει μπάλα με ντέρμπι μεγάλων προσδοκιών και υψηλού θεάματος. Αρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ στην Αγγλία, Μίλαν - Ιντερ, Λάτσιο - Γιουβέντους στην Ιταλία, Μαρσέιγ - Μπορντό στη Γαλλία, Σάλκε - Βόλφσμπουργκ στην Γερμανία, αλλά και Εβερτον - Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι, Τσέλσι - Γουέστ Μπρόμγουιτς, Αστον Βίλα - Σαουθάμπτον, Μετς - Παρί Σεν Ζερμέν, Πάντερμπορν - Ντόρτμουντ, Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης, Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα και ο τελικός Κυπέλλου Νορβηγίας Μόλντε - Οντ, τα μονά παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο κουπόνι του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
1 = 1,70
Χ = 3,40
2 = 4,00


Μόλις μία νίκη στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον
Πέντε αγωνιστικές αήττητη εκτός έδρας η Γουέστ Χαμ

Από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σάντερλαντ προέρχεται η Έβερτον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67΄από το γκολ του Λάρσον, αλλά «απάντησε» γρήγορα με το πέναλτι του Μπέινς στο 76΄. Χωρίς ήττα στα 4 τελευταία ματς, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, προσπαθεί να πλησιάσει το γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το πρόβλημά της είναι ότι δεν μπορεί να διασπάσει τις καλά οργανωμένες άμυνες στο «Γκούντισον Παρκ» κι έχει χάσει αρκετούς βαθμούς. Επιπλέον πονάει και η ίδια στην άμυνα αφού σε 11 αγώνες έχει δεχτεί 18 γκολ. Μόλις μία νίκη έχει εντός έδρας, αυτή κόντρα στην Άστον Βίλα με 3-0, στις 18 Οκτωβρίου. Έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (9) από όσους στο γήπεδό της (5). Το κενό του Μιραλάς στην επίθεση δύσκολα αναπληρώνεται.

Η Γουέστ Χαμ εντυπωσιάζει, αφού μετά από 11 αγωνιστικές καμαρώνει στην 4η θέση με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και 19-14 τέρματα. Στο τελευταίο ματς πάντως έμεινε στο 0-0 με την Άστον Βίλα. Συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές αήττητη, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η μοναδική ήττα μακριά από το σπίτι της σημειώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις υπόλοιπες τέσσερις εξόδους της σημείωσε 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Εβερτον τα τελευταία δύο χρόνια μετράει 4 νίκες επί της Γουέστ Χαμ. Στο «Γκούντισον Παρκ» νίκησε με 2-0 και 1-0. Σε 8 αναμετρήσεις τους, η Έβερτον έχει 4 νίκες, η Γουέστ Χαμ 1, ενώ έφεραν και 3 ισοπαλίες. 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ
1 = 1,30
Χ = 4,75
2 = 6,50


Βαρύ το κλίμα στη Σίτι - ψάχνει μια νίκη για να πάρει τα πάνω της
Η Σουόνσι «γύρισε» το ματς με την Άρσεναλ αλλά εκτός έδρας...

Οχτώ βαθμούς πίσω από την Τσέλσι έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, μετά το 2-2 που έφερε στην έδρα της ΚΠΡ. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισάριθμες ισοφάρισε με τον Αγκουέρο, αλλά ο ένας βαθμός μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον Πελεγκρίνι. Το κλίμα είναι βαρύ, λόγω και της κακής πορείας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κινδυνεύει να μείνει όχι μόνο εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εκτός Ευρώπης, αφού βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου και κλείνει τις υποχρεώσεις της με δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχικά με την Μπάγερν εντός έδρας και στη συνέχεια με την Ρόμα στο «Ολίμπικο». Η νίκη είναι μονόδρομος στο ματς με την Σουόνσι, για να μην μείνει κι άλλο πίσω, αφού εκτός από την Τσέλσι κυνηγάει και την Σαουθάμπτον, από την οποία έχει διαφορά 4 βαθμών. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια μετράει 1 νίκη στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, 2 ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νιούκαστλ και 1 ισοπαλία με Ρόμα.

Η Σουόνσι, μετά το 0-0 που πήρε στο «Γούντισον Παρκ» από την Έβερτον, κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Άρσεναλ και έπιασε στην 4η θέση την Γουέστ Χαμ. Αν και δέχτηκε πρώτη γκολ, στο 64΄ από τον Αλέξις Σάντσες, μέσα σε τέσσερα λεπτά, από το 75΄ έως το 78΄, «χτύπησε» δύο φορές με τους Σίγκουρντσον και Γκομίς και πήρε την μεγάλη νίκη. Στην διακοπή του πρωταθλήματος η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Γουίλφριντ Μπουί και επέκτεινε για έναν επιπλέον χρόνο το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2018. Στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μετράει 2 λευκές ισοπαλίες και 3 ήττες. Δύσκολη είναι η αποστολή στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, όπου έχασε τα τρία τελευταία χρόνια με 4-0, 1-0 και 3-0. 

ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
1 = 1,17
Χ = 5,50
2 = 10,50


Περίπατο κάνει η Τσέλσι, που σκέφτεται την Σάλκε
Απρόβλεπτη η Γουέστ Μπρομ, κάνει ... ζημιές εκτός έδρας

Περίπατο κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι. Κέρδισε και το ντέρμπι με την Λίβερπουλ 2-1 στο «Άνφιλντ» αν και δέχτηκε πρώτη γκολ, μόλις στο 9΄ από τον Τσαν. Ισοφάρισε με τον Κέιχιλ στο 14΄ και έκανε την ανατροπή με τον Ντιέγκο Κόστα στο 67΄. Παραμένει αήττητη με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Βρίσκεται στο +4 από την δεύτερη Σαουθάμπτον και στο +8 από την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι φαβορί για μία ακόμη νίκη κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, με την οποία είναι αήττητη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 1978! Το μυαλό της το έχει περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, που θα δώσει την Τρίτη, στην έδρα της Σάλκε.

Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από την ήττα στο γήπεδό της με 2-0 από την Νιούκαστλ. Είχε προηγηθεί η νίκη στο Λέστερ με 1-0. Είναι απρόβλεπτη ομάδα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Εντός έδρας έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Μακριά από το γήπεδό της έχει κερδίσει δύο φορές, έχασε άλλες δύο και πήρε μία ισοπαλία. Πέρυσι είχε κρατήσει το αήττητο στις αναμετρήσεις με την Τσέσλι. Εντός παραχώρησε 1-1 και εκτός απέσπασε 2-2.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
1 = 2,15
Χ = 3,30
2 = 2,90


Αήττητη παραμένει στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ
Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ

Έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 17 βαθμούς η πρώτη, με 16 η δεύτερη. Από ήττα με 2-1 στο Σουόνσι προέρχονται οι «κανονιέρηδες», από νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας οι «μπέμπηδες», οι οποίοι όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» όπου μετρούν 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η Άρσεναλ είναι αήττητη φέτος στο «Έμιρεϊτς», όμως σε 5παιχνίδια έχει παραχωρήσει 3 ισοπαλίες. Φάνηκε επηρεασμένη στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σουόνσι, από την απρόσμενη εξέλιξη που πήρε ο εντός έδρας αγώνας της στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Άντερλεχτ όταν προηγήθηκε 3-0 και ισοφαρίστηκε 3-3. Απόντες το τελευταίο διάστημα οι Εζίλ, Ζιρού, Κοσιελνί, Ντεμπισί.
Η Γιουνάιτεντ δεν παίζει φέτος στην Ευρώπη κι έχει ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να καταφέρει μέχρι τώρα να πρωταγωνιστήσει. Γύρισε τραυματίας από την Ολλανδία ο Μπλιντ. Χτύπησε στο δάχτυλο ο τερματοφύλακας Ντε Χέα, αλλά ο αγγλικός Τύπος έγραψε ότι μπορεί να παίξει στο ντέρμπι. Τραυματίες οι Ρόχο, Λίνγκαρντ, Γιανκ, Ραφαέλ.

Συνήθως τα καταφέρνουν οι «μπέμπηδες» στην έδρα της Άρσεναλ. Τα τρία τελευταία χρόνια έφυγαν αήττητοι με μία νίκη (1-2) και δύο ισοπαλίες (1-1 και 0-0). Στην πενταετία έχασαν μόλις μία φορά με 1-0, ενώ έκαναν ένα ακόμη «διπλό» με 1-3. Και οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν μετ εμποδίων καθώς είχαν πολλούς διεθνείς παίκτες.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
1 = 3,90
Χ = 3,45
2 = 1,70


Χωρίς νίκη από τις 27 Σεπτεμβρίου η Κρίσταλ Πάλας
Πρόβλημα στο σκοράρισμα η Λίβερπουλ

Δεν κατάφερε να σταματήσει την Τσέλσι η Λίβερπουλ. Έχασε με 1-2 στο «Άνφιλντ» κι έμεινε ακόμη πιο πίσω στην βαθμολογία. Με 14 βαθμούς σε 11 ματς έχει ανάγκη τις επιτυχίες, ειδικά σε παιχνίδια σαν κι αυτό με την Κρίσταλ Πάλας, αν θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μακριά από το «Άνφιλντ» μετράει 2 νίκες και 3 ήττες. Παραμένει χωρίς νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Φανερό είναι το πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού ο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Χτύπησε ξανά στον μηρό ο Στάριντζ και θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.

Η Κρίσταλ Πάλας έχει μπει σε περιπέτειες, αφού στα 5 τελευταία παιχνίδια μάζεψε μόλις 1 πόντο, από το 2-2 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Πάλεψε στην προηγούμενη αγωνιστική στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά έχασε με 1-0 από την Γιουνάιτεντ με γκολ του Μάτα στο 67΄. Πέτυχε την τελευταία της νίκη στις 27 Σεπτεμβρίου με 2-0 επί της Λέστερ. Εντυπωσιακό φινάλε είχε το περσινό παιχνίδι της στο «Σέλχαρστ Παρκ» με την Λίβερπουλ, η οποία τότε κυνηγούσε τον τίτλο. Η Κρίσταλ Πάλας έχανε με 0-3 έως το 79΄ αλλά μέσα σε 10 λεπτά πέτυχε 3 γκολ και ισοφάρισε 3-3! Στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια με Λίβερπουλ, είχε νικήσει 3-2 και 2-1.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
1 = 3,90
Χ = 3,45
2 = 1,70


Ένα γκολ σε 7 παιχνίδια η Άστον Βίλα
Αμυνα για σεμινάριο η Σαουθάμπτον

Σταμάτησε τις ήττες, έστω κι αν δεν κατάφερε να σκοράρει η Άστον Βίλα. Πήρε το 0-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Προερχόταν από 6 σερί ήττες. Στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της σκόραρε μόλις μία φορά, στο ματς με την Τότεναμ, από την οποία έχασε με 1-2. Ζητείται επειγόντως μία νίκη για να ανακάμψει. Με μόλις ένα πόντο σε επτά ματς, κατρακύλησε στην 16η θέση της βαθμολογίας και απέχει μόλις 2 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού.

Δύσκολο είναι το παιχνίδι της με την φετινή έκπληξη της Πρέμιερ Λιγκ Σαουθάμπτον, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει την Τσέλσι! Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχει η Σαουθάμπτον, με παθητικό 5 γκολ σε 11 παιχνίδια. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με 12-0 τέρματα! Έφυγε αήττητη τα δύο τελευταία χρόνια από την έδρα της Αστον Βίλα χωρίς να δεχτεί γκολ. Πέρυσι απέσπασε ισοπαλία 0-0 και πρόπερσι νίκησε 1-0. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ροντρίγκες.

ΜΕΤΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
1 = 5,75
Χ = 4,15 
2 = 1,40


Πανίσχυρη εντός έδρας η Μετς 
Μετ΄ εμποδίων η προετοιμασία της Παρί για τη μάχη του... Μετς

Εκτός έδρας η Μετς δεν τα πάει καλά, αλλά στο γήπεδό της δείχνει πανίσχυρη. Στα 11 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας μετράει 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τουλούζ 3-0. Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια μετράει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 11-4 γκολ. Εχει εκτός δράσης τον φορ, Φαλκόν (8/4), και τον επιθετικό, Αντράντα (5/0).


Η Παρί Σεν Ζερμέν την τελευταία αγωνιστική θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής επί της Μαρσέιγ 2-0 και την πλησίασε στον 1 βαθμό. Η ομάδα του Μπλαν ήταν εξαιρετική στην άμυνα και απειλήθηκε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο. Επέστρεψε ο Ιμπραίμοβιτς. Παραμένει αήττητη για 15 σερί ματς (9-6-0 μαζί με τα περυσινά).Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Εξέτισαν την ποινή τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, ο δεξιός μπακ, Φαν ντερ Βίλ και ο αμυντικός χαφ, Τιάγκο Μότα. Εκτός είναι οι τραυματίες Ματουιντί (χαφ) και ο ακραίος επιθετικός, Λούκας Μόουρα (13/6)
Την τελευταία 5ετία δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Η Παρί είναι φαβορί για τη νίκη, ωστόσο το σύνολο των παικτών της είναι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες και είχαν λιγοστές μέρες για προετοιμασία εν όψει του αγώνα της Παρασκευής.

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΠΟΡΝΤΟ
1 = 1,50
Χ = 3,60 
2 = 5,25


Κυρίαρχη στην έδρα της η Μαρσέιγ 
Από 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες η Μπορντό

Παρά τις απουσίες βασικών παικτών, η Ολυμπίκ Μαρσέιγ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Παρίσι, έπαιξε καλά εναντίον της Παρί, παρότι ηττήθηκε με 2-0. Στο ξεκίνημα είχε δύο κλασικές ευκαιρίες (ένα δοκάρι) με τον Ζινιάκ. Αποβλήθηκε στο 78΄ αδίκως ο μέσος, Ιμπουλά και η επιτροπή Εφέσεων τον δικαίωσε βλέποντας το βίντεο του αγώνα. Στο 85΄ δέχθηκε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Είναι τιμωρημένοι ο αριστερός στόπερ, Μορέλ (11/0), και ο χαφ, Ρομάο (11/1). Εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 13-2 γκολ. Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός, Αγιού (12//2).


Η Μπορντό την τελευταία αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Λανς με 2-1. Ηταν εξαιρετική ειδικά στο α΄ ημίχρονο όπου σημείωσε τα δύο γκολ με τους Καζρί 24΄ και Ντιαμπατέ 41΄. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, μετά το 3-1 επί της Τουλούζ για το Λιγκ Καπ. Είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και 20-15 γκολ. Γύρισε στις προπονήσεις ο στόπερ, Σανέ, ο οποίος απουσίαζε από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Απών ο τραυματίας αμυντικός Ιλόρι.

Στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια η Μαρσέιγ μετράει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες. Πέρυσι και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα, 1-1 στο Μπορντό και 2-2 στη Μασσαλία.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
1 = 5,75
Χ = 4,35 
2 = 1,37


Με όπλο την έδρα η Πάντερμπορν
Καίγεται για βαθμούς η «ουραγός» Ντόρτμουντ

Η Πάντερμπορν με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες και 16-16 γκολ, ισοβαθμεί στην 9η θέση της βαθμολογίας με Αουγκσμπουργκ, Μάιντς και Κολωνία. Η νεοφώτιστη ομάδα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της όπου σε 6 αγώνες έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από την Γκλάντμπαχ με 2-1. Στους δυο τελευταίους εντός έδρας αγώνες νίκησε 3-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και με το ίδιο σκορ την Χέρτα. Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα στο Αουγκσμπουργκ με 0-3 εμφανίζοντας αρκετά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση.

Η αρνητική πορεία της Ντόρτμουντ συνεχίζεται καθώς μετά από 11 αγωνιστικές παραμένει στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού με 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες και 12-17 γκολ. Εμφανίζεται ιδιαίτερα αδύναμη στους εκτός έδρας αγώνες όπου σε 5 αναμετρήσεις μετράει 4 ήττες, από Μπάγερν, Κολωνία, Σάλκε (με 1-2), Μάινς (0-2) και 1 νίκη με 3-2 επί της Αουγκσουργκ. Στην τελευταία αναμέτρηση της για το πρωτάθλημα, νίκησε εντός έδρας 1-0 την Γκλάντμπαχ με αυτογκόλ του Κράμερ. Οι τραυματίες Παπασταθόπουλος και Σούμποτιτς δεν υπολογίζονται για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πάντερμπορν. Αμφίβολη η συμμετοχή των Χούμελς, Σαχίν (επιστρέφει μετά από μακροχρόνια απουσία) και Ρόις.


ΣΑΛΚΕ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
1 = 2,60
Χ = 3,45 
2 = 2,20


Με στόχο το εντός έδρας αήττητο η Σάλκε 
Πορεία πρωταθλητισμού η Βόλφσμπουργκ

Η Σάλκε διατηρεί το αήττητο στην έδρα της με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ωστόσο παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, λόγω της μικρής συγκομιδής βαθμών στους εκτός έδρας αγώνες της όπου μετράει σε 6 αναμετρήσεις, 5 ήττες και 1 νίκη. Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες και 14-15 γκολ, η ομάδα του Γκελζενκίρχεν βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Στους 5 εντός έδρας αγώνες της έχει πετύχει 3 νίκες, επί της Ντόρντμουντ με 2-1, της Χέρτα με 2-0, της Αουγκσμπουργκ με 1-0 και 2 ισοπαλίες με Μπάγερν 1-1 και Άϊντραχτ 2-2. Στην τελευταία αναμέτρηση της για το πρωτάθλημα ηττήθηκε εκτός από την Φράιμπουργκ με 2-0. Σημαντική η απουσία του μεσοεπιθετικού Ντράξλερ. Εκτός αγώνα επίσης ο τραυματίας αμυντικός Κολάσινατς και ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός Φαρφάν.

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Βόλφσμπουργκ καθώς διατηρεί το αήττητο στους εντός έδρας αγώνες, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Εκτός έδρας εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή με 2 νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις, επί της Φράιμπουργκ με 2-1 και Στουτγάρδης με 4-0, μία ισοπαλία με την Χοφενχάιμ και 2 ήττες από την Μπάγερν με 2-1 και την Χέρτα με 1-0. Προέρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και 22-9 γκολ, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμών πίσω από την Μπάγερν. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες αμυντικοί Σέφερ και Ροντρίγκες, όπως και ο μέσος Καλιγκιούρι.
Σε σύνολο 35 αναμετρήσεων των δύο ομάδων, η Σάλκε μετράει 11νίκες, 13 ισοπαλίες, 11 ήττες και 49-44 γκολ. Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων με γηπεδούχο τη Σάλκε οι "μπλέ" του Γκελζενκίρχεν μετρούν 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Σε 8 απο τους 10 αγώνες σημειώθηκε OVER και σε 5 GG. Στην τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων στις 1/2/2014 η γηπεδούχος Σάλκε νίκησε με 2-1 ενώ η τελευταία νίκη της Βόλσμπουργκ στην έδρα της Σάλκε σημειώθηκε το 2009 με 2-1. 


ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
1 = 1,85
Χ = 3,45 
2 = 3,30


Προβληματίζει το Αμβούργο 
Από 2 συνεχόμενες νίκες η Βέρντερ Βρέμης

Ντέρμπι ουραγών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το Αμβούργο είναι στην 17η θέση με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες 6 ήττες και 4-14 γκολ. Η Βέρντερ είναι στην 16η θέση με 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και 14-24 γκολ.

Την τελευταία αγωνιστική η οποία διεξήχθη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος το Αμβούργο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ 2-0. Στα τελευταία 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 1 νίκη επί της Λεβερκούζεν, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ανάλογες οι επιδόσεις της και στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Η Βέρντερ ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα αλλά το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες. Για το πρωτάθλημα επί της Στουτγάρδης την τελευταία αγωνιστική 2-0 και επί της Μάιντς εκτός έδρας 2-1. Για το κύπελλο επικράτησε εκτός 2-0 της Τσέμνιτσερ, ενώ την περασμένη Παρασκευή σε φιλικό αγώνα νίκησε 1-0 την Οντένσε από τη Δανία. Στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια για την Μπουντεσλίγκα μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες.

Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις απουσιάζει η ισοπαλία. Η Βέρντερ έχει 5 νίκες και το Αμβούργο 1. Η ομάδα της Βρέμης έχει βελτιώσει σημαντικά τις αμυντικές της επιδόσεις και είναι φαβορί να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΛΑΓΑ
1 = 1,35
Χ = 4,25
2 = 6,50

Στον Ολυμπιακό το μυαλό της Ατλέτικο
Σε σούπερ φόρμα, αλλά με απουσίες η Μάλαγα


Την δεύτερη ήττα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Σοσιεδάδ, παίζοντας από το 49΄ με 10 παίκτες, ενώ δέχθηκε το γκολ που την καταδίκασε, 8 λεπτά πριν την λήξη της συνάντησης. Έμεινε 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα (όπου παραμένει αήττητη - 4 νίκες και 1 ισοπαλία) έχει 5 σερί «άσους» στο ημίχρονο. Είχε 16 διεθνείς που επέστρεψαν τις πρόσφατα στις προπονήσεις. Τιμωρημένοι ο μέσος Σουάρεθ (8/1) και ο μπακ-χαφ Σικέιρα (6/0), εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Μιράνδα (10/3).Στα 4 τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε τη Μάλαγα, έχει 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται στη Μαδρίτη τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ
Σε σούπερ φόρμα η Μάλαγα έφθασε τις 5 συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα. Στο τελευταίο ματς κέρδισε 2-1 την Εϊμπαρ. Το νικητήριο γκολ στο 88΄ με αμφισβητούμενο πέναλτι. Ηττήθηκε 2-0 από την Κόρδοβα σε φιλικό στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Εκτός ο στόπερ Σάντσεθ (10/0), οι μπακ Αντούνες (7/0) και Ροσάλες (10/0) και ο επιθετικός Αμπραμπάτ (9/3).
Στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια η Ατλέτικο μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Πέρυσι η Μάλαγα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Μαδρίτη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΟΜΑ
1 = 3,90
Χ = 3,45 
2 = 1,70

Χειρότερη επίθεση του Καμπιονάτο η Αταλάντα,
Χωρίς τον αρχηγό της Τότι η Ρόμα

Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού είναι η Αταλάντα μετά το 0-0 εκτός έδρας με τη Σασουόλο. Ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία της, μετά το 0-0 με τη Τορίνο και το 1-1 με τη Νάπολι. Εμφανές το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε 11 αγωνιστικές και διαθέτει τη χειρότερη γραμμή κρούσης του Καμπιονάτο. Στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μετράει 1 νίκη επί της Πάρμα, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Τιμωρημένος ο μέσος Τσιγκαρίνι (9/0, 1 ασίστ), εκτός ο μέσος Εστιγαρίμπια (6/1), αμφίβολοι οι μέσοι Μολίνα (4/0), Μιλιάτσιο (5/0) και Μπαζέλι (8/0).

Η Ρόμα αντέδρασε μετά την ήττα (0-2) και την κακή εμφάνιση με τη Νάπολι και έφθασε στο 3-0 απέναντι στην Τορίνο. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Γιουβέντους (- 3 βαθμούς) και θα έχει το μυαλό της και στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα που ακολουθεί στη Μόσχα με την ΤΣΚΚΑ. No goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια όπου μετράει 2 ισοπαλίες με Μάντσετσερ Σίτι, Σαμπντόρια και 3 ήττες από Γιουβέντους, Νάπολι και Μπάγερν. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός - αρχηγός Τότι (8/2, 3 ασίστ, αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή, σημαντική η απουσία του), αμφίβολος ο μέσος Πιάνιτς (11/1, 3 ασίστ), εκτός ο δεξιός μπακ Μάικον (6/0) και ο στόπερ Εμπιουά (9/0, 1 ασίστ).


ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
1 = 3,40
Χ = 3,40 
2 = 1,85


Τέλος το αήττητο σερί της Λάτσιο
Με Βιδάλ και προϊστορία η Γιουβέντους

Η ήττα της Λάτσιο 2-1 στην έδρα της Εμπολι έβαλε τέλος στο σερί των 6 αγώνων που διατηρούσε το αήττητο. Είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 0-0, προδόθηκε από δύο «στημένα» (52΄ και 55΄), μείωσε στο 66΄, μπορούσε να πάρει την ισοπαλία που θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μετράει 4 σερί «Goal - Goal». Εκτός ο στόπερ Χεντιλέτι (2/0), αμφίβολοι ο στόπερ Σιανί (7/0), ο πορτιέρε Μαρκέτι (7/0), ο αρ. μπακ Ράντου (4/0) και ο μέσος - αρχηγός Μάουρι (7/3). Στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια μετράει 4 νίκες και 1 ήττα από την Ουντινέζε.


Με το εντυπωσιακό 7-0 επί της προβληματικής στην άμυνα Πάρμα, η Γιουβέντους συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο Καμπιονάτο, έχοντας απόσταση 3 βαθμών από τη 2η Ρόμα. Επέστρεψαν οι 13 διεθνείς της στις προπονήσεις. Δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 9 παιχνίδια στην έδρα της Λάτσιο, με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Πέρυσι νίκησε 4-1 στο Τορίνο και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Ρώμη. Εξέτισε ο μέσος Βιδάλ (8/3), αμφίβολοι ο μέσος Πίρλο (4/1, 1 ασίστ), ο αριστερός μπακ/χαφ Ασαμόα (6/0) και ο πλάγιος μπακ Εβρά (4/0, 1 ασίστ). Την Τετάρτη έχει εκτός έδρας αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην Σουηδία με αντίπαλο τη Μάλμε. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία με Σασουόλο και 1 ήττα από Τζένοα.

ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ 
1 = 2,35
Χ = 3,25 
2 = 2,65


Ντεφορμέ η Μίλαν, 4 αγώνες χωρίς νίκη
Επιστροφή Μαντσίνι στον πάγκο της «προβληματικής» Ιντερ
Τοπικό ντέρμπι της Λομβαρδίας με κοινή έδρα και τεράστια αντιπαλότητα.

Δίκαιη ισοπαλία της Μίλαν 2-2 στην έδρα της Σαμπντόρια. Προηγήθηκε στο 10΄, στη συνέχεια έπαιξε άμυνα και το ματς γύρισε στο 51΄. Ανέκαμψε και ισοφάρισε στο 65΄. Απέχει από τις νίκες 4 σερί αγωνιστικές (3 ισοπαλίες και 1 ήττα).Τιμωρημένος ο στόπερ Μπονέρα (5/0), δύσκολα θα αγωνισθεί ο δεξιός μπακ Αμπάτε (10/0, 5 ασίστ), ετοιμοπόλεμοι οι αμυντικοί μέσοι Ντε Γιονγκ (10/2), Μουντάρι (8/2) και ο στόπερ Αλεξ (8/0). Στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια μετράει 2 ήττες από Γιουβέντους και Παλέρμο χωρίς να σημειώσει γκολ, 1 ισοπαλία με Φιορεντίνα 1-1 και 1 νίκη επί της Κιέβο 2-0.
Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Ιντερ. Απολύθηκε ο Βάλτερ Ματζάρι, επέστρεψε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός των τριών πρωταθλημάτων καλείται να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Στο τελευταίο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βερόνα. Είχε την τύχη με το μέρος της στο β ημίχρονο, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε με 10 παίκτες, καθώς η αντίπαλος της απώλεσε πέναλτι και είχε δοκάρι. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μεδέλ (11/0), αμφίβολος ο μέσος Εμβιλά (3/0), έτοιμος ο μέσος Γκουαρίν (5/2, 2 ασίστ).Την Πέμπτη υποδέχεται τη Ντνιέπρ στα πλαίσια του Γιουρόπα Λιγκ. Στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μετράει 3 ήττες, 1 ισοπαλία με Σεντ Ετιέν 1-1 και 1 νίκη επί της Τσεζένα 1-0.
Στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Ιντερ μετράει 4 νίκες, η Μίλαν 1 ενώ 1 παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο. Πέρυσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες. Μίλαν - Ιντερ 1-0 και Ιντερ - Μίλαν 1-0.


ΜΟΛΝΤΕ - ΟΝΤ 
1 = 1,80 
Χ = 3,20
2 = 3,50

Πολύ κοντά στο νταμπλ η πρωταθλήτρια Μόλντε
Δύσκολα χάνει η Οντ στις αναμετρήσεις με Μόλντε

Τελικός κυπέλλου Νορβηγίας στο στάδιο Ούλεβι του Οσλο με το οποίο ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος. Η Μόλντε αναδείχτηκε πρωταθλήτρια με 22 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες και 62-24 γκολ. Η Οντ κατέλαβε την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ με 17 νίκες, 7 ισοπαλίες, 6 ήττες και 52-32 γκολ.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην έδρα της Μόλντε η οποία κατέκτησε τη νίκη 2-0 με γκολ των Χουσείν και Τσιμά στο 70΄ και 75΄ αντίστοιχα. Στο παιχνίδι του α΄ γύρου τον περασμένο Απρίλιο η Οντ επικράτησε της Μόλντε 2-1.
Στα ημιτελικά του κυπέλλου η Μόλντε απέκλεισε εκτός έδρας την Στάνμπαεκ με 1-0 και η Οντ εντός έδρας την Σπάρτα Σάρπσμπουργκ με 5-2. Η Οντ τελείωσε το πρωτάθλημα με 2 συνεχόμενες ήττες από Μόλντε 0-2 και Ρόζενμποργκ εντός έδρας με 0-1. Και οι δύο ομάδες είχαν πετύχει τους στόχους τους 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και έριξαν το βάρος της προετοιμασίας στον τελικό του κυπέλλου.
Στις 6 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις η Μόλντε έχει μικρό προβάδισμα, με 2 νίκες έναντι 1 της Οντ, ενώ 3 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα. Η Μόλντε στο πρωτάθλημα Νορβηγίας είχε την καλύτερη επίθεση με 62 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 24. Εχει μικρό προβάδισμα στα προγνωστικά, αλλά σε έναν τελικό που διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η λίστα ιστολογioν