O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Καλλιθέα – Επισκοπή 2-0


Καλλιθέα – Επισκοπή 2-0 | onsports.gr
Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε η Καλλιθέα, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Επσικοπής στον Ταύρο.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μια και η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την Αττική, είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον αγωνιστικό χώρο του «Σπ. Γιαλαμπίδης» και οι ποδοσφαιριστές κατέβαλλαν… υπεράνθρωπες προσπάθειες στον βούρκο.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έμοιαζε να… πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 14’ προσπάθεια του Δελήμπαση χτύπησε στο δοκάρι.
Στα επόμενα λεπτά, οι τυπικά γηπεδούχοι «κυανόλευκοι» αύξησαν την πίεσή τους και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 35ο λεπτό σε μία… τυχερή φάση. Ο Κατσικογιάννης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στην εστία του Γουναρίδη. Μάλιστα, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Επισκοπή, καθώς ο Μαραθιανός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπέλη.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ρεθύμνου προσπάθησε να αντιδράσει, αναζητώντας τους… διαδρόμους προς την εστία του Κατσούλη. Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, σε μία φάση διαρκείας στα καρέ των «κυανόλευκων», όταν ο Δρακάκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αμυντικού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχίσει το ματς.
Τα επόμενα λεπτά, οι… λασπομαχίες ήταν το κύριο… χαρακτηριστικό της αναμέτρησης. Η Επισκοπή πίεζε για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, αλλά άφησε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνά της, τους οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Αρναρέλλης, ο οποίος από την πάσα του Μασάντο, βρέθηκε απέναντι στον Γουναρίδη και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (72’ Αριανούτσος), Μπέλης (64’ Τσίπρας), Ρόχας (55’ Αρναρέλλης), Μιχαλόπουλος, Μασάντο.
Επισκοπή: Γουναρίδης, Λάμπρου, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (67’ Πετράκος), Πυθαρούλης (72’ Βελωνάκης), Βιγιαφάνες (81’ Λιονάκης), Μαραθιανός, Βουρβαρχάκης, Μανουσάκης.

Η λίστα ιστολογioν