O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-1

 
Η καλή άμυνα και η αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις έδωσαν αλλη μια νίκη στην ομάδα του Αυλωναρίου απέναντι στην ομάδα της Ερέτριας η οποία ξεκίνησε πιο καλά είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά ήταν άσφαιρος ακόμη και από το σημείο του πέναλτι. Στο 18' κέρδισε την εσχάτη των ποινών ο Απόλλωνας αλλά ο Τόρα δεν μπόρσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (απέκρουσε ο Πετράκης
και στη συνέχεια ο Πεππές απέτυχε να τη σετείλει στα δίχτυα) ενώ λίγο αργότερα ήταν άστοχος από καλή θέση και ο Αγραφιώτης. Με την έναρξη του Β' ημιχρονου το Αυλωνάρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μακρή στο οποίο ευστόχησε ο Φρυγανάς και στο 60' ο Μακρής με μια θαυμάσια ατομική προσπάθεια σε αντεπίθεση έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η πίεση που ακολούθησε από τους παίχτες της Ερέτριας δεν είχε αποτέλεσμα αφού ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Οι νικητές τέλειωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής (80') του Φρυγανά.
 
ΑΟ Αυλωναρίου
Πετράκης, Μαρούλης, Μπρεκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής, Κοτρόζος ( 76' Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής( 90' Σατήρης).

Απόλλων Ερέτριας
Μυτακίδης, Αλμπάν ( 58' Ρούσος), Λιατίφης (83' Σταματάκος), Βελαέτης, Πεππές, Ευγενίου, Αγραφιωτης, Ρωμανός,Τόρα, Παριανός, Μώρος.

Η λίστα ιστολογioν