O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟΝΑ - ΑΟ Χαλκίς 2-2 με διαμαρτυρίες των γηπεδούχων


ΑΟΝΑ και ΑΟ Χαλκίς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Ν.Κίλιμπας» στη συνέχεια του συναρπαστικού 4-3 (3-3 η κανονική διάρκεια) που παρακολουθήσαμε  1,5 μήνα πριν. Η ισοπαλία αυτή δεν βόλεψε κανέναν από τους δυο. Σίγουρα όχι την Αρτάκη που έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά των 11 βαθμών από τη κορυφή, αλλά ούτε και τους φιλοξενούμενους που έμειναν για τρίτο παιχνίδι ισόπαλοι και η διαφορά από το 2ο μειώθηκε στους 7.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ ίσως το γρηγορότερο του πρωταθλήματος στα 30΄΄ με το Τσομπάνη να κάνει κούρσα 30-35 μέτρων και με σουτ αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Ευαγγελινού να κάνει το 0-1.

Αυτό το γκολ αποσυντόνισε τους γηπεδούχους που δημιούργησαν μόνο μια καλή φάση στο πρώτο μέρος με σουτ του Μαστροκώστα στο 40΄που έδιωξε ο Μόνος. Όμως και οι «νερατζούροι» δεν εκμεταλλεύθηκαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα που είχαν και με την έναρξη της επανάληψης ήταν σειρά των «ερυθροκίτρινων» να αιφνιδιάσουν. Στο 46΄ο Μπαλαμπάνης κέρδισε πέναλτι και ο Καραχάλιος ισοφάρισε σε 1-1. Ο αγώνας πήρε φωτιά και στο 59΄μετά τη 40άρα μπαλιά του Καραλή ο Καραχάλιος με πλασέ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μόνου.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κωνσταντάγκας έκανε τη σέντρα  και ο Τσομπάνης ισοφάρισε σε 2-2. Για διαμαρτυρία είδε 2η  κίτρινη ο Μπαλαμπάνης  και αποβλήθηκε στο 83΄, ενώ η ομάδας Αρτακης  διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν της εδόθη

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος):Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι (65΄Α. Χρυσός), Μπαλαμπάνης, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας (86΄Χρόνης) , Καραχάλιος
Μαστροκώστας (65΄Χρόνης), Μακαντάσης, Δεληγιώργης
ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Σφυρόπουλος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (83΄Σμυρναίος), Τσεκούρας (46΄Κωνσταντάγκας)

Η λίστα ιστολογioν