O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Σβηστή» Ενωσίτικη τεσσάρα




Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον Φωστήρα και συνεχίζει να καλπάζει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετές φορές να απαντήσουν όμως με τις έγκαιρες επεμβάσεις του Ανέστη και την καλή άμυνα της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 59' ο Φωστήρας έμεινε με 10 παίκτες μετά από 2η κίτρινη κάρτα στον Μουστόγιαννη για φάουλ στον Πεταυράκη. Στο 71' η ΑΕΚ έκανε το 2-0 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ζόριτς και το εκτέλεσε ο Μάνταλος. Στο 78' η «Ένωση» σκόραρε για άλλη μια φορά, μετά από συνεργασία του Μάνταλου με τον Πλατέλλα, ο δεύτερος έκανε το 3-0.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν εκεί.. στο 83' μετά από πάσα του Μάνταλου, ο Πεταυράκης γύρισε τη μπάλα στον Ντούνη και εκείνος έκανε το 4-0.

Οι λίγοι φίλοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ (λόγω βροχής) απόλαυσαν την αγαπημένη τους ομάδα που τους πρόσφερε για άλλη μία φορά πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.

AEK (Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο (18' Ανάκογλου), Φαγέ (64' Τζανετόπουλος), Ζόριτς (74' Ντούνης), Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Μπίρης, Σακελλαρίου (70' Ματσούκας), Μεντί (80' Μπελέρης), Κακαράς, Μουστόγιαννης, Τεγούσης, Μήτκας, Ράμα (64' Τσεμπέσι).

Η λίστα ιστολογioν