O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η Σέρβικη Brodarac Club Beograd έρχεται για προπονήσεις και διεθνή φιλικά στην περιοχή

Για μεγάλο αθλητικό γεγονός κάναμε λόγω σε χθεσινή σχετικά ανάρτηση στη «ΦτΣ» που θα λάβει χώρα στη Βόρεια Εύβοια στα τέλη Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό διεθνές ποδοσφαιρικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 ως και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Η Σερβική ομάδαBrodarac Club θα βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοιας, όπου θα πραγματοποιεί προπονήσεις και θα δώσει φιλικούς αγώνες με ομάδες της περιοχής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

H Brodarac Club Beograd (Μπροντάρατς Κλάμπ Βελιγραδίου) διαθέτει τμήματα υποδομών που αγωνίζονται σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Σερβίας και είναι κύριος τροφοδότης ταλέντων του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζαν.
Η διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και υπεύθυνος θα είναι ο γυμναστής και προπονητής UEFA Δημήτρης Ζουπανιώτης, όπου με συνεργασία και προσπάθειες που κατέβαλαν από κοινού με τη Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου Σπανού, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημήτρη Αγγελόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αιδηψού Δημήτρη Ζουπανιώτη κατάφεραν να φέρουν στην περιοχή μια διοργάνωση που όχι μόνο την 
 Brodarac Club Beograd (Μπροντάρατς Κλάμπ Βελιγραδίου) διαθέτει τμήματα υποδομών που αγωνίζονται σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Σερβίας και είναι κύριος τροφοδότης ταλέντων του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζαν.
Η διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και υπεύθυνος θα είναι ο γυμναστής και προπονητής UEFA Δημήτρης Ζουπανιώτης, όπου με συνεργασία και προσπάθειες που κατέβαλαν από κοινού με τη Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου Σπανού, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημήτρη Αγγελόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Αιδηψού Δημήτρη Ζουπανιώτη κατάφεραν να φέρουν στην περιοχή μια διοργάνωση που όχι μόνο την αναβαθμίζει αθλητικά αλλά και τουριστικά.
Στο γήπεδο Αιδηψού
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τον υπεύθυνο κ. Ζουπανιώτη το πρώτο γκρουπ θα έρθει στην περιοχή στις 20 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ως την 1ηΜαρτίου και θα αποτελείται από 100 παιδιά γεννημένα το 1996 – 97 – 98  και 99, τα οποία θα πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις πρωί και απόγευμα κατά κύριο λόγο στο γήπεδο της Αιδηψού. Μέσα στο δεκαήμερο της παραμονής τους αναμένεται να δώσουν φιλικούς αγώνες με ομάδες της περιοχής τόσο νέων, όσων και ανδρών σε Ιστιαία και Αιδηψό. Στις 26 του μηνός θα μεταβούν στην Αθήνα όπου θα δώσουν αγώνες με αντίστοιχα τμήματα ομάδας πιθανότερα της Super League, ενώ μία μέρα πριν την αναχώρηση τους θα διεξαχθεί διεθνές φιλικό τουρνουά και με ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Βόρειας Εύβοιας και όπως δήλωσε στη «ΦτΣ» ο κ. Ζουπανιώτης, όσε ακαδημίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει σύντομα να δηλώσουν συμμετοχή.
Το δεύτερο γκρουπ θα βρίσκεται στην περιοχή από 1 – 10 Φεβρουαρίου και θα αποτελείται με παιδιά γεννημένα τα έτη 2000-1-2-3 και 2004, τα οποία θα ακολουθήσουν παρόμοιο πρόγραμμα. Σε επίσης δήλωση του στη «ΦτΣ» ο Δημήτρης Ζουπανιώτης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Ο. Αιδηψός Σωκράτη Φώτου για την καλή συνεργασία που υπάρχει και θα υπάρχει για τη διοργάνωση ενώ τόνισε πως παρόμοιες εκδηλώσεις έπονται και για άλλα αθλήματα.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι άνθρωποι του Σέρβικου Συλλόγου βρέθηκαν σήμερα στη Βόρεια Εύβοια και ξεναγήθηκαν από τον κ. Ζουπανιώτη στα γήπεδα της Ιστιαίας και της Αιδηψού, απ’ όπου βλέπετε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Γιάννης Δραπανιώτης 
http://fonitonspor.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν