O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ 2-1:


Σε τροχιά τίτλου μπήκε και πάλι η Ακαδημία Ιστιαίας, αφού σήμερα κέρδισε στην έδρα της με 2-1 την ΑΕΚ Νέου Πύργου στο βορειοευβοιώτικο ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας. Έτσι οι παίκτες του Λάμπρου Σπίντζου «φλερτάρουν» και πάλι με την κορυφή μετά τις δύο ισοπαλίες των τελευταίων αγωνιστικών που έδειχνα να εκτροχιάζουν την ομάδα από το στόχο της.

Αγώνας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας ήταν σχεδόν μοιρασμένος με την Ακαδημία να έχει την υπεροχή κυρίως στο πρώτο 20λεπτό, μετά και το γρήγορο γκολ που πέτυχε μόλις στο δεύτερο λεπτό, αλλά με τους παίκτες του Βαγγέλη Μπεκάκου όμως από κει κι’ έπειτα να καταφέρνουν να  ισορροπήσουν το παιχνίδι, ένα παιχνίδι, που αν και αγωνίζονταν δύο από τις ποιο καλές ομάδες της κατηγορίας δεν μπορεί να δρέψει δάφνες υψηλής ποιότητας, αφού και οι 22 ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλο τους αντίπαλο τον πολύ δυνατό αέρα που έπνεε στην περιοχή και δυσκόλευε πολύ το έργο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2’ 1-0 ΓΚΟΛ για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Ο Μούστος βγάζει παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και ο Αχιλλέας Δαρζέντας με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
10’ Δυνατό σουτ του Δημήτρη Δαρζέντα έξω από την περιοχή η μπάλα βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπαρμπούνη.
22’ Ο Αχιλλέας Δαρζέντας βγάζει πάσα στο Μούστο μέσα στην περιοχή, αυτός σουτάρει αλλά οι αμυντικοί της ΑΕΚ καταφέρνουν να διώξουν.
28’ 1-1 ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Καραβάς με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους.
49’ Άουτ η μπάλα σε κεφαλιά του Μούστου για την Ακαδημία
51’ Άουτ η μπάλα σε γυριστό σουτ του Καραβά για την ΑΕΚ
77’ 2-1 ΓΚΟΛ για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Ο Μούστος έβγαλε κάθετη πάσα στην περιοχή της ΑΕΚ και Κουκούρας με πλασέ διαμόρφωσε του τελικό 2-1
84’ Ο Λυσσέας επιχειρεί μακρινό σουτ, αρχικά ο Δαμάσκος μπλοκάρει χάνει όμως απ’ τα χέρια του τη μπάλα ο Μαρίνοβ επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάμπρος Σπίντζος):Δαμάσκος, Αφένδρας (78’ Τζαφεράι), Ψύλλος, Παπανδρέου, Γλύκος, Σιάνος, Κουκούρας, Δαρζέντας Δ., Μούστος (87’ Κρυσταλόγιαννης), Δαρζέντας Α., Μπερμπεράι (65’ Καλαμπόκας)

ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ (Βαγγέλης Μπεκάκος):Μπαρμπούνης, Ντέντης, Στεφανής, Γιουκάι Ελ., Μαργέτης, Μακαντάσης (80’ Σταφιώτης), Νταής, Λυσσέας, Καπάνταης (72’ Ξυράφης), Καραβάς, Καψάλας (58’ Μαρίνοβ)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Παπακυριάκος ΒΟΗΘΟΙ:Γιάννης Σπανός – Προκόπης ΤσιφλάκοςΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ: Βάσω Κοντζιά
Γιάννης Δραπανιώτης

Η λίστα ιστολογioν