O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 2-2


Η ομάδα του Μαντουδίου συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της και απέσπασε ισοπαλία 2-2  στην Ιστιαία από την τοπική  Ακαδημία, οι παίχτες της οποίας έδειξαν αρκετά επιπόλαιοι σε φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ.
Πέτυχαν, όμως το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος και γι' αυτό πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν αρκετά καλή απόδοση και βρέθηκαν κι αυτοί κοντά στο γκολ, αλλά δεν είχαν τις  κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασαν οι της Ακαδημίας. Η ομάδα του Μαντουδίου προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με γκολ που πέτυχαν ο Δήμος Γιαννουκάκος (τελευταία μεταγραφή της Αναγέννησης) στο 18' και ο Τριάντης με σουτ έξω από την περιοχή λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο. Η Ακαδημία μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Δαρζέντα στο 62' και το 2-2 πέτυχε με κεφαλιά στο 89' ο Παπανδρέου.


Aκαδημία Ιστιαίας
Δαμάσκος, Τζαφεράι, Ψύλλος, Παπανδρέου, Δαρζέντας Δ, Αφένδρας, Μούστος, Σιάνος, Κουκούρας, Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

Αναγέννηση Μαντουδίου 
Μπίλας Γ, Τάρλας, Κουρκουλιώτης, Τσικτσίρης Α, Κανταρές, Τριάντης Γ (77΄ Τσιτσίρης Σ), Μαρίνος, Πριόνας (65΄ Μπίλας Ν), Γιαννουκάκος, Γεωργίου, Μουρκογιάννης (88΄ Γαβριήλ)

Διαιτητής: Κάμπαξης
Βοηθοί: Καμπούρης - Βελέντζας

Η λίστα ιστολογioν