O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κι άλλη έκπληξη στο Κύπελλο από Ηρακλή


Ένας Ηρακλής βγαλμένος από τα παλιά, πήρε τεράστια νίκη με 1-0 και προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος, επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Τρίπολης παίζοντας με τους βασικούς, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους «κυανόλευκους» και όπως τόνισε ο Στάϊκος Βεργέτης όταν μια ομάδα δεν δείχνει πάθος, δεν δικαιούται να διεκδικεί πρόκριση.

Από πλευράς του αγώνα το πρώτο μέρος πέρασε με τον Ηρακλή, να μην απειλείται από τον Αστέρα Τρίπολης με το 0-0 να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το 0-1 που έδωσε την πρόκριση στον Ηρακλή ήρθε στο 56ο λεπτό, ο Κυριακίδης γύρισε την μπάλα στον Ρομάνο εκείνος έφυγε από αριστερά έσκαψε την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Κοσίτσκι, στέλνοντας τον Γηραιό στους 8.
       
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι (59’ Πάρα), Νίκο Φερνάντεθ, Μπαράλες, Μούκαμ (65’ Ρόλε), Μπαντιμπανγκά (46’ Τσοκάνης)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (88’ Λουκίνας), Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Τσιλιανίδης (46’ Τσιλιγκίρης), Ιντζόγλου, Ζιάμπαρης, Περόνε, Ρομάνο (77’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης.

Η λίστα ιστολογioν