O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Το Σαββατοκυριακο του μεταναστη Γκολ για τρεις..



Κώστας Μπαρμπαρούσης στην μακρινή Αυστραλία, Μάριος Οικονόμου στην Ιταλία και Δημήτρης Πέλκας στην Πορτογαλία βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αυτό το τριήμερο στα γήπεδα του κόσμου. Πολύ καλές εμφανίσεις από Γκαλίτσιο στο Βέλγιο, Χολέμπα, Ταχτσίδη και Μόρα στην Ιταλία.
Ο 23χρονος φορ, Απόστολος Βέλλιος μετά από 13 εμφανίσεις (1 γκολ) έφυγε από το Βέλγιο και τη Λιρς και πάει δανεικός στην Βέστιελαντ της Δανίας. Ο νεαρός φορ, Νίκος Ιωαννίδης μετακόμισε απο την Ολλανδία και την ΠΕΚ Τσβόλε στην Γερμανία και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ Β΄. Ο επιθετικός , Δημήτρης Σιαλμάς θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι στην Τσεάχλουλ της Ρουμανίας.
τι έκαναν οι...μετανάστες μας παγκοσμίως
:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ (ΜΕΛΒΟΥΡΝΙ ΒΙΚΤΟΡΙ):Παρών και στα 90΄ και σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας του στο 57΄, στο εκτός έδρας 3-3 εναντίον της Πέρθ Γκλόρι.Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 29 βαθμούς σε 15 ματς.
ΒΕΛΓΙΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ (ΛΟΚΕΡΕΝ): Έπαιξε και στα 90΄, στο εκτός έδρας 1-0 επί της Μαλίν και ήταν αρκετά καλός. Η ομάδα του βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 33 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.
ΣΤΕΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ): Παρών σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Κορτράικ (0-0). Έτρεξε αρκετά βοηθώντας κέντρο και άμυνα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 35 βαθμούς σε 23 ματς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΙΑΡΗΣ (ΜΟΝΣ): Αγωνίσθηκε και στα 90΄ στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Ρούζελαρ για την δεύτερη κατηγορία. Κέρδισε κι έχασε μάχες. Η ομάδα του είναι στην 7η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 37 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (ΤΕΜΣΕ): Έπαιξε και στα 90΄ στο εκτός έδρας 0-0 εναντίον της Μπαρνέμ για τoν 1ο όμιλο της 3η κατηγορία. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 39 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.
ΙΤΑΛΙΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ (ΤΖΕΝΟΑ): Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα εναντίον της Νάπολι στο «Σαν Πάολο» όπου ηττήθηκε η ομάδα του με 2-1. Δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων. Στο 53΄ πήρε την θέση του ο φορ, Νιάνγκ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 28 βαθμούς σε 20 αγώνες.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΕ (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ): Παρουσιάσθηκε αρκετά νευρικός, με συνέπεια αφού αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 61΄ στον αγώνα κατά της Έμπολι, όπου επικράτησε με 2-1 η ομάδα του, να δει και δεύτερη στο 74΄ και να αποβληθεί. Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 27 βαθμούς σε 20 αγώνες.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ): Πήγε αρκετά καλά και στα 90΄.
ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ (ΡΟΜΑ): Αρκετά καλός, κάλυψε ωραία την αριστερή πλευρά, ενω πραγματοποίησε και ορισμένες πολύ καλές επελάσεις, δημιουργώντας εστίες κινδύνου για την άμυνα της Φιορεντίνα (1-1). Στο 23΄ αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του είναι σταθερά στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 42 βαθμούς σε 20 ματς.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ (ΡΟΜΑ): Σταθερός και καλός και στα 90΄.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ (ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ): Έπαιξε και στα 90΄ στο 1-0 επί της Αταλάντα. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 24 βαθμούς σε 20 ματς.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ): Από δική του ασίστ προήλθε το γκολ της νίκης που σημείωσε ο αργεντινός, Σαβιόλα, στο 1-0 επί της Αταλάντα. Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα αλλά αστο 75΄πήρε την θέση του ο Ιονίτσα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ): Αγωνίσθηκε και στα 90΄ και ήταν πολύ καλός, ιδιαίτερα στο δημιουργικό μέρος. Έδωσε μερικές ωραίες μπαλιές.
ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΠΟΛΟΝΙΑ): Από τους καλύτερους και σκόρερ της ομάδας του στο εκτός έδρας 2-1 επι της Βίρτους. Πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο γκολ της Μπολόνια στο 45΄. Έπαιξε και στα 90΄ ανακόπτοντας αρκετές επικίνδυνες ενέργειες των γηπεδούχων. Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 40 βαθμούς σε 23 ματς.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (ΡΕΤΖΙΝΑ): Αγωνίσθηκε σε όλο το παιχψνίδι εναντίον της Μεσίνα (0-0) για την 4η κατηγορία. Κέρδισε κι έχασε μάχες. Η ομάδα του βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς είναι 20ή με 11 βαθμούς σε 22 ματς.
ΙΣΡΑΗΛΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΝΕΙ ΣΑΧΝΙΝ): Μπήκε ως αλλαγή στο 57΄ σντί του Κάσουμ στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Ιρόνι Κιριάν Σμόνα . Εβγαλε στην ασίστ με την οποία ισοφάρισε η Κοέν.Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 20 βαθμούς σε 19 ματς.
ΙΣΠΑΝΙΑΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ (ΛΕΒΑΝΤΕ): Παρών και στα 90 ΄ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Βιγιαρεάλ (0-1). Κέρδισε κι έχασε μάχες. Η άμυνά του είχε πολύ δουλειά. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 29΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 19η θέση έχοντας 26 βαθμούς σε 20 ματς.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ (ΛΕΒΑΝΤΕ): Μπήκε ως αλλαγή στο 46΄ αντί του Μοράλες . Είχε ορισμένες καλές σέντρες.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΘΙΟΥΔΑΔ ΡΕΑΛ): Έπαιξε και στα 90΄ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Μαδριδέχος όπου έχασε η ομάδα του με 1-0. Ηταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 17η θέση της 5ης κατηγορίας του 18ου ομίλου, έχοντας 22 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.
ΟΛΛΑΝΔΙΑΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΒΙΛΕΜ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ): Σταθερά κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας του και στο εκτός έδρας 0-0 εναντίον της Μπρέντα. Οσες φορές χρειάσθηκε δήλωσε «παρών». Η ομάδα του βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 24 βαθμούς σε 19 ματς.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΗΣ (ΜΠΕΝΦΙΚΑ): Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Πάσος Φερέιρα, όπου η ομάδα του υπέστη την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-0. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 72΄ και στο 82΄ πήρε την θέση του ο Ντερλέι. Η ομάδα του παραμένει σταθερά επικεφαλής στην γενική κατάταξη έχοντας 46 βαθμούς σε 8 παιχνίδια.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ (ΒΙΤΟΡΙΑ ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ): Μπήκε ως αλλαγή στο 64΄ στην θέση του Αντρέα Χόρτα και στο 69΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρίο Άβε (4-1). Αν και το διάστημα που έπαιξε δεν ήταν ικανοποιητικό, εντούτοις η απόδοσή του ήταν πάρα πολύ καλή. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση έχοντας 12 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.
ΤΟΥΡΚΙΑΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ (ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κατά της Εσκισεχιρσπορ (2-2) και ήταν αρκετά δραστήριος, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής βαθμολογίας έχοντας 18 βαθμούς σε 17 παιχνίδια.
*Δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι: Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ- εκτός αποστολής), Γιώργος Σαμαράς (Μπρόμιτς – εκτός αποστολής), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζόνσπορ- εκτός αποστολής), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο- ήταν εκτός αποστολής), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βεςρόνα-εκτός αποστολής), Θανάσης Καραγκούνης (ΠΕΚ Τσβόλε- εκτός αποστολής), Δημήτρης Φερφελής (ΠΕΚ Τσβόλε- έμεινε στον πάγκο), Πέτρος Τριάντης (Σίδνει- έμεινε στον πάγκο), Σωκράτης Διούδης (Μπρύζ- ήταν στον πάγκο), Απόστολος Βέλλιος (Λιρς- εκτός αποστολής), Δημήτρης Βοσνακίδης (Σαβόια- έμεινε στον πάγκο), Γιάννης Παπασαράντης (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-εκτός αποστολής), Κώστας Αποστολόπουλος (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- εκτός αποστολής), Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Β΄ -εκτός αποστολής).
*Να θυμίσουμε ότι αρκετά πρωταθλήματα, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη λόγω της διακοπής του χειμώνα..

Η λίστα ιστολογioν