O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΤΑΚΗ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-0

Ένα κακό ξεκίνημα για την Ένωση στο πρώτο μέρος, ένα πέναλτι που έδωσε να νωρίς το προβάδισμα στην Αρτάκη και μια αποβολή που έκανε την Ιστιαία να αγωνίζεται για 75 και πλέον λεπτά με παίκτη λιγότερο ήταν αυτά που καθόρισαν ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο και διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Από το τέταρτο κι’ έπειτα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και βγήκαν αρκετές φορές επικίνδυνα στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να κλειδώσουν τη νίκη.
Στο δεύτερο η Ιστιαία πίεσε αρκετά χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ουσιαστικό μπροστά από την εστία του Ευαγγελινού, με την Αρτάκη να περιορίζεται περισσότερο σε αμυντικό ρόλο και να κρατάει το υπέρ της σκορ. Ουσιαστικά λοιπόν το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές φάσεις και από τις δύο ομάδες.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8’ Μακρινό σουτ του Χρήστου Ανέστη η μπάλα καταλήγει άουτ
12’ 1-0 ΓΚΟΛ για την ΑΡΤΑΚΗ: Ο Παπανικόλας βρίσκει με το χέρι τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Καραχάλιος και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
14’ Η Ιστιαία μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλείου με κόκκινη κάρτα, αφού ανέτρεψε των Καραχάλιο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
33’ 2-0 ΓΚΟΛ για την ΑΡΤΑΚΗ: Ο Καραχάλιος βγάζει ασίστ στον Μπελίτσιο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα του Α.Ο.Ν.Α.
34’ Άουτ η μπάλα σε σουτ του Μακαντάση.
65’ Κόρνερ η μπάλα μετά από κεφαλιά του Παπανικόλα για την Ιστιαία
87’ Ο Ζήσης σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λύκος – Θανάσης Μεθενίτης): Ευαγγελινός, Ντούκα, Ρούσσος, Χρυσός, Φωτιάδης (73’ Ζήσης), Κάραλης, Γίγας, Καραχάλιος, Μπελίτσος, Μακαντάσης (89’ Κονόμι), Μπαλαμπάνης

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Δήμος Τσελίκας): Μπιμπάι, Τριανταφύλλου Σ., Βασιλείου, Τόουρφε, Παπανικόλας, Στεργίου Η., Στεργίου Α., Πολυχρονίδης (76’ Ανέστης Β.), Γοργομάτης Α., Ανέστης Χ. (70’ Δήμου), Τούσερτ ( 46’ Περήφανος Γ.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Παπακυριάκος ΒΟΗΘΟΙ:Κώστας Κωστάντιος – Γιώργος Κοντογιαννίδης

Η λίστα ιστολογioν