O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ 0-1

\

Στον ενθουσιασμό για τη μεγάλη νίκη στη Χαλκίδα έμειναν οι βόρειοι που έχασαν από την Αυλίδα δίκαια. Διαβασμένη αρκετά η ομάδα του παναγιώτη Τοκπασίδη έπαιξε πολύ καλά αμυντικά αναγκάζοντας τους γηπεδούχουν σε ανορθόδοξες επιθετικές ενέργειες, ενώ φανερή ήταν και η κούραση των παιχτών από την προσπάθεια στον αγώνα της Κυριακής.
Το μοναδικό γκολ σημείωθηκε στο 67' με εύστοχο πέναλτι του Στέργκου. Το κέρδισε ο Σπυρόπουλος όταν έλλεψε την μπάλα από τον Παπανικόλα ο οποίος τον ανέτρεψε στη συνέχεια. Τρία λεπτά νωρίτερα η Ιστια'ια στάθηκε άτυχη όταν σε κεφαλια του Β. Ανέστη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Η πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο ημίωρο δεν απέφερε κάτι ιδιαίτερο αφού δεν μπόρεσε να κάνει οργανωμένες επιθέσεις. οι ηττημένοι τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τούσερτ.


ΑΕ Ιστιαίας (Δ. Τσελίκας)
Μπερμπεράι, Πολυχρονίδης, Βασιλείου, Τόουρφρε, Τριανταφύλλου (80΄Δήμου), Στεργίου Η (57΄ Παπανικόλας), Γοργομάτης Ν, Γοργομάτης Α, Στεργίου Α, Ανέστης Χ (9΄ Τούσερτ)

ΑΟ Αυλίδας (Τοκπασίδης)
Αραβάνης, Τζαφέρος, Δουρσδούβελος, Ζάζας, Καρβέλης, Κάκιος, Στέργκου (93΄ Λεοντάρης), Ίσκα, Σπυρόπουλος (94΄ Ματσούκας), Σαμαρτζής (88΄ Ματσούκας), Πρόβης

Η λίστα ιστολογioν