O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αλατσατα-ΑΕΧαλκιδας 1-1

Ισόπαλο με 1−1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλάτσατα και ΑΕ Χαλκίδας, στο γήπεδο ΄΄Αλεξάνδρου΄΄ για την 22η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΕ. Το σκορ άνοιξε ο Κοβός στο 10’, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθεια του από το χώρο του κέντρου, πάτησε περιοχή, το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια κόντραρε στα πόδια του αμυντικού, αλλά η μπάλα στρώθηκε πάλι στον επιθετικό της ΑΕΧ, που δεν άφησε αυτή τη φορά την ευκαιρία να πάει χαμένη και με δυνατό πλασέ, έκανε το 0−1. Στο 12’ ο Γαρατζόγιαννης παραλίγο να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, όταν επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε σε σώμα αντίπαλου παίχτη, άλλαξε τροχιά και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Γαρατζόγιαννης για τους γηπεδούχους, το κατάφερε τελικά ο Βουγιούκας στο 33’, με αριστερό πλασέ ακριβείας μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ισοφαρίζοντας έτσι για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 45λέπτου πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν, με την φάση να ξεκινάει από τον Νικολάου (βρισκόταν απ΄ τα δεξιά και μέσα στη μεγάλη περιοχή), που έκανε παράλληλη μπαλιά για τον Κατσαρή, αλλά κατάφερε με τα δάχτυλα ο Μπόλμπασης ν΄ αλλάξει πορεία στη μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια την μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από τη περιοχή των Αλατσάτων, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρβανάκος και έστειλε τη μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ της εστίας του Κικίδη, αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει μεγάλη απόκρουση, ενώ στη συνέχεια της φάσης σταμάτησε δύο φορές τα σουτ του Γεραντώνη. Δεκά λεπτά μετά και πάλι η ΑΕΧ είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα, όταν ο Γεραντώνης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Τουλούμης έπιασε ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά και πάλι ο Κικίδης ήταν σωστά τοποθετημένος και αποσόβησε τον κίνδυνο.  Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ΄΄απάντησαν΄΄ στην ΑΕΧ: σε διάστημα 3 λεπτών και πιο συγκεκριμένα στο 69’ και στο 72’  με τους Νικολάου και Κατσαρή Δ. αντίστοιχα, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ο πρώτος με κεφαλιά και ο δεύτερος με αριστερό αλλά αδύναμο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα: αρχικά οι φιλοξενούμενοι στο 83’ με τον Αρβανάκο ο οποίος σε σχεδόν άδεια εστία, γλίστρησε και δεν έπιασε το σουτ με το δεξί όπως θα ήθελε, ενώ λίγο αργότερα  οι γηπεδούχοι με το Γκριτζάλα, που σούταρε με το αριστερό έξω από τη περιοχή αλλά ο Μπόλμπασης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
ΑΟ Αλατσάτων (Βουγιούκας): Κικίδης, Γκίνης, Ντούκα Ε., Ντούκα Α., Μήτρου, Νικολάου (85΄ Σπίθας), Χρυσός, Κατσαρής Δ., Γαρατζογιάννης (58΄ Κουλοχέρης), Βουγιούκας, Κατσαρής Γ. (72΄ Γκριτζάλας).
ΑΕ Χαλκίδας (Χάλιος): Μπόλμπασης, Παπαδημητρίου (73΄ Πικραμένος), Κάβουρας (62΄ Τσώκος), Πεππές, Νταλιάνης (53΄ Τουλούμης), Γεραντώνης, Καραγιάννης, Ράζος, Γουναρόπουλος, Αρβανάκος, Κοβός.

Η λίστα ιστολογioν