O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-0


Στο 5' ο το Προκόπι έφθασε κοντά στο γκολ με τον Μορφούλη αλλά το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και εξουδετερωσε εύκολα ο Τσάμαρης. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι επιθετικοί στα πρώτα λεπτά αλλά όταν ιοσρόπησε η ομάδα του Βασιλικού ...άρχισε και τα γκολ  και ανάσανε βαθμολογικά παίρνοντας τη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. 
Στο 35' ήταν η πρώτη φορά που ο Λήλας εκμεταλλεύτηκε το ανοιχτό παιχνίδι των φιλοξενουμενων και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  οΧαλιώτης άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα διπλασιάσε τα γκολ η ομάδα του Βασιλικού με τονΒάθη που μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Μορφούλη με τον Ανδρέου και έκανε το 2-0. Mε κεφαλια ο Χαλιώτης στο 58' εδραίωσε τη νίκη και στο 88' ο Ντρέκης που μπήκε στον αγώνα σαν αλλαγή πέτυχε το τελικό 4-0


Λήλας Βασιλικού: Τσάμαρης, Κικίδης, Γούναρης, Πεππές, Κουσερής, Μαυρομάτης (63' Παύλου), Καλαμιώτης (75' Σταματάκος), Βάθης, Νάνος, Χαλιώτης, Ζαχαριάς (71' Ντρέκης).


Δόξα Προκοπίου : Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Μούντριζας (78' Ιωάννου), Ανδρέου Σ., Ανδρέου Α., Κανελόπουλος, Καλάι, Σταμούλος (84' Κανελόπουλος Α.), Κουτσουφλάκης, Γεωργίου, Μορφούλης.

Η λίστα ιστολογioν