O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΝΑ




Για λίγο  κράτησε η χαρά των Σκυριανών για μια μεγάλη νίκη επί του ΑΟΝΑ που θα τους ξεκολούσε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Αρτάκης έκανε επιβλητική ανατροπή και πήρε τη νίκη με το αγγλικό σκορ 3-6.
Ο Μακαντάσης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 7' για τους φιλοξενούμενους. Μέσα σε δυο λεπτά η Σκύρος έκανε το 2-1 με γκολ που πέτυχαν ο Θεμελίδης και ο Δαλακλίδης για να ισοφαρίσει στο 38' ο Ρούσσος, αλλά πριν λήξει το ημίχρονο ο Αλ. Μανωλάκης ξανάδωσε το προβάδισμα (3-2) στην ομάδα της Σκύρου. Στην επανάληψη ...καθάρισαν για τους Αρτακιανούς ο Κάραλης και ο Καραχάλιος που πέτυχαν από δυο γκολ ο καθένας κια διαμόρφψσαν το τελικό 3-6

                                                                     ΑΟ Σκύρου
Καραμπίνης, Ζορμπάς, Χιώτης, Μαυρίκος, Καρακώστας (85’ Αθανασούλης), Δαλακλίδης, Τσελεπής, Μανωλάκης Αλ., Μανωλάκης Ν., Στεφάνου, Θεμελίδης (70’ Βογιατζής).

                                                                       ΑΟΝ Αρτάκης
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Ρούσσος, Χρυσός Απ. (46’ Μπελίτσος), Φωτιάδης, Καραλής Απ., Γίγας (81’ Κονόμι), Καραχάλιος (83’ Χρόνης), Μαστροκώστας Γ., Μακαντάσης, Μπαλαμπάνης. 

Η λίστα ιστολογioν