O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Καμία απόφαση για Λαμία


Δεν προέκυψαν εξελίξεις την Παρασκευή (6/3) αναφορικά με την ένσταση που έχει καταθέσει η Αναγέννηση Καρδίτσας κατά του κύρους της αναμέτρησης με τη Λαμία. 

Οι Θεσσαλοί ζητούσαν, ως γνωστόν, να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά για το ματς της 19ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου λόγω αντικανονικής χρησιμοποίησης του Χουσεΐν Μουμίν από πλευράς της ομάδας της Φθιώτιδας, ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β' Εθνικής αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη (12/3). 

Κάτι ανάλογο έγινε και με τους Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Σερρών, που επρόκειτο να δώσουν εξηγήσεις για το φερόμενο ως ύποπτο μεταξύ τους παιχνίδι. 

Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησε ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος και τους Σερραίους ο νομικός Χάρης Γρηγορίου, με αμφότερους να ζητούν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για την επόμενη Πέμπτη (12/3). 

Αντίθετα, προχώρησε η διαδικασία για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ματς με τη Λαμία και αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Η λίστα ιστολογioν