O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ομάδες Μπυραρίες

Παίζουμε τέσσερα «Χ» σε σύστημα

Ας κάνουμε πρώτα ταμείον τι εχουμε πετύχει από τό Σαββατοκύριακο που παίζομε παρέα. Δεν θα συμπεριλάβω το πρό πρό Σαββατοκύριακο που πιάσαμε τα παχουλά χηνάρια, διότι δεν με ξέρατε και πιθανόν να μην είχατε εμπιστοσύνη στην κρίση μου.

Λοιπόν ξεκινήσαμε με πολύ μικρή κάβα μόλις 15 ευρώ. Παίξαμε το Σαββατκύριακο και η κάβα έγινε 254 ευρώ. Παιξαμε 3 ευρω μόνο την κυριακή και τρία εχθές τα οποία τα χάσαμε ένδοξα διότι ζητούσαμε ψηλές αποδόσεις. Αρα εχουμε στην κάβα μας 248 ευρώ. Σήμερα το κουπόνι δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο. Οι εθνικές ομάδες δεν αξίζουν ούτε ενα σέντς για ποντάρισμα.

Υπάρχουν μόνο 4 παιχνίδια αμφίρροπα τα οποία δύσκολα θα μας δώσουν νικητές.

Στο 123 κωδικό εχουμε το μάτς Μπράνφορντ-Τσέστερφιλντ. Η Μπράνφορντ έχει εντός 7 νίκες 6 ισσοπαλίες και 6 ήττες ! Εχει βάλει 25 γκόλ και εχει ρουφήξει 23! Δηλαδή βάζει περίπου 1.4 γκόλ και ρουφάει 1.35 γκόλ κατά μέσον όρο. Η τζουτζούκα η κυρά Τσέστερφιλντ εχει εκτός 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχει βάλει 20 γκόλ και εχει φάει 25. Δηλαδή βάζει 1.2 γκόλ ανά μάτς και τρώει 1.3 γκόλ κατά μέσο όρο. Αρα καλή επιλογή είναι το γκόλ- γκόλ, το 2-3 γκόλ και το όβερ είναι πολύ κοντά. Εάν ασχοληθείτε με αυτόν τον τρόπο στοιχήματος είστε κοντα στο να κουλουριάσετε το σημείο. Η Τσέστερφιλντ εχει χάσει τα 8 από τα 18 μάτς που εχει δώσει εκτός έδρας και η Μπράντφορντ εχει κερδίσει μόλις τα 7 μάτς από τα 19 ως γηπεδούχος. Οπότε εγώ τι πρέπει να κάνω σε ένα σχεδόν μοιρασμένο παιχνίδι; Θα παίξω την ισοπαλία η οποία πληρώνει 3.20. Αλλωστε μόλις 3 ευρω θα παίξω.

Στο 124 κωδικό είναι η Γκέησχέηντ καλλίτερη της Ντάφορντ αλλά το διπλό είναι απόδοση για φτύσιμο. Η γηπεδούχος σκοράρει εντός 0.5 γκόλ σε κάθε μάτς. Δηλαδή τρίχες ομάδα. Όμως τρώει μόνο 1 γκόλ κατά μέσω όρο. Δηλαδη η άμυνα κρατάει. Η φιλοξενούμενη φαβόρα έχει μόνο 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα τελευταία 6 μάτς, έχει βάλει μεν 8 γκόλ, αλλά ρούφηξε επίσης 8 γκόλ! Δεν λέω ότι δεν θα κερδίσει διότι είναι καλλίτερη. Όμως εάν η γηπεδούχος κάνει γκόλ και μάλιστα πρώτη, τότε τι γίνεται παιχταράδες μου; Του Κουτρούλη ο γάμος. Ως εκ τούτου θα πάρω το «Χ» του 3.35 και θα πώ ευχαριστώ πολύ. Εάν στην εταιρία που θα παίξετε υπάρχει όβερ και άντερ, τό άντερ εχει πρώτη τύχη.

Πάμε στο Ρέξαμ της Ουαλίας που φημίζετε για τις όμορφες Ουαλές με τις βρώμικες κιλότες! Ρέξαμ - Ντόβερ το ματς, στον κωδικό 125, απόλυτα μοιρασμένο στις αποδόσεις του ΟΠΑΠ και δικαίως. Όλα πιθανά. Η Ρέξαμ εντός εχει 7-7-6 και γκόλ 19-21! Δηλαδή έχει μόλις 7 νίκες σε 20 μάτς και έχει φάει περισσότερα γκόλ από οσα εχει βάλει. Η Ντόβερ εκτός εχει 5-5-9 και γκόλ 28-36. Δηλαδη κατά 50% δεν χάνει. Τσιμπολογά βαθμούς και σκοράρει εκτός 1.8 γκόλ ανα μάτς. Αρα; Το γκολ -γκολ έχει τύχη όπως και το 2-3 γκόλ. Φοβάμαι μεν το διπλό, αλλά θα αυτοσερβιριστώ το «Χ» του 3.15.

Και μένει το 130 κωδικός μάτς Ελγκιν -Μπέργουικ! Ομορφη χώρα η Σκωτία με άσχημες γυναίκες, αλλά θερμότατες και με πολύ χιούμορ. Έρωτας με Σκωτσέζα επιβάλεται διότι είναι εμπειρία υψίστης απόλαυσης! Η Έλγκιν δείχνει ελαφρα καλλίτερη και παίζει εντός. Στο γήπεδό της που θα είναι κατάμεστο από τους 82 φανατικούς οπαδούς της, οι οποίοι θα φύγουν από την μπυραρία του Τζώννυ του Ελληνα μεθυσμένοι και θα πάνε στο χωραφι που γίνεται η ματσάρα. Μεθυσμένοι πάνε πάντα και οι παίκτες, όπως και οι διαιτητές. Γι' αυτό στην Σκωτία γίνονται μπόμπες. Οι λιγότερον μεθυσμένοι κερδάνε! Δεν θα το ψαχουλέψω πολύ. Θα πάρω το «Χ» με την ελπίδα οι ομάδες να πάνε σουρωμένες και να μη βλέπουν δίχτυα. Τώρα επειδή οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ με προβληματίζουν θεωρώ ότι ο άσος εχει μεγαλύτερη τύχη από το διπλό.

Λοιπόν θα παίξω αυτά τα 4 «Χ» σε σύστημα 3-4 με πολαπλασιαστή δύο και κοστίζει 3 ευρώ. Η επιλογές δικές σας. Εγώ ακολουθώ τον Γιώργο Παρασκευά, ο οποίος μου έλεγε «δεν παίζουμε εθνικές ομάδες»! Είχε μεγάλο δίκιο.

Καλή σας ημέρα. Και να θυμάστε τον κανόνα. «Παίζουμε λίγα- πάμε για πολλά»!

Δον Κουβάς

Η λίστα ιστολογioν