O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Κοντονής στέλνει τη Νίκη Βόλου στο τοπικό (αποκλειστικό)


Στο προσκήνιο επανήλθε το θέμα του οικειοθελούς υποβιβασμού ομάδων, μετά την απόσυρση της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα. Ο υφυπουργός σκέφτεται να πάρει μέτρα, δεν ξέρει ποια, αν και η ΕΠΟ είχε καταθέσει ολόκληρη πρόταση στον Ανδριανό.


Με δηλώσεις του ο Υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε στην υπόθεση ηθελημένης πτώσης στην Γ' Εθνική. Ο Κοντονής άφησε να εννοηθεί, στις δηλώσεις που έκανε, ότι ενδέχεται να αλλάξει το νομοθετικό πλάνο που αφορά τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική τονίζοντας ότι:
«Έχουμε υπ’ όψιν μας… Προβληματιζόμαστε αν βάλουμε μια διάταξη σε αυτό το νομοσχέδιο ή αν θα το βάλουμε στο ευρύτερο νομοσχέδιο. Είναι όνειδος για ένα ευνοούμενο κράτος και για ένα κράτος δικαίου να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Δηλαδή μια ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρεία μετά από τις επιλογές των διοικούντων της να πέφτει στη πολύ χαμηλή κατηγορία, στην ερασιτεχνική και μετά από μερικά χρόνια να αποκαθίσταται σαν να μην τρέχει τίποτα, χωρίς να υπάρχει κανένα κόστος. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, διότι υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν πληρωθεί και ανοιχτά ζητήματα. Δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε, θα προβλέψουμε μια ρύθμιση για τους πάντες, από εδώ και πέρα για να μη φανεί ότι μεροληπτούμε προς όφελος κάποιου…».

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν το σκεπτικό του Κοντονή και έχουν φροντίσει να κάνουν συγχώνευση με άλλη ομάδα,της οποίας θα αγοράσουν το ΑΦΜ και έτσι να γλυτώσουν το χρέος των 14 εκατ. ευρώ μια για πάντα.

Στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου δεν συμβαίνει το ίδιο και ο ερασιτέχνης μετά τις εκλογές στον σύλλογο,ετοιμάζεται για κάθοδο στη Γ' Εθνική.

Πέντε βουλευτές έχει ο Σύριζα στη Μαγνησία και κανένας δεν έχει κάνει ερώτηση στον Κοντονή τι θα ισχύσει για τη Νίκη Βόλου.Ευτυχώς που οι συνάδερφοί τους στην Κρήτη (Ηράκλειο),το έμαθαν και ενημέρωσαν άμεσα την ερασιτεχνική του ΟΦΗ.

Με τα σημερινά δεδομένα,αν δεν αλλάξει κάτι στο νόμο (στην ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν) που είναι προς ψήφιση στη βουλή,η Νίκη Βόλου προορίζεται από την πολιτεία και την ΕΠΟ για την Α' ΕΠΣΘ.

Η λίστα ιστολογioν