O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-2


Η ομάδα της Τριάδας που είχε πετύχει μ'όνο μια νίκη (και μια ισοπαλία) στα τελευταία 9 παιχνίδια της ...παρέσυρε το Λήλα μέσα στο σπίτι του και αν νικήσει -ως γηπεδούχος- την Τετάρτη την Ιστιαία δεν θα έχει κανένα φόβο πιθανού υποβιβασμού (ξεφεύγει από τη 13η θέση που είναι ...εν αμφιβόλω, λόγω των μπαράζ που θα δώσει ο πρωταθλητής ΑΟΧ).
Ο Βάιος Καλοχωρίδης ...υπενθύμισε ότι όταν "πατάει" για άλμα γίνεται πολύ επικίνδυνος και στο 68' με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 για την ομάδα της Τριάδας. Να θυμίσουμε οτι ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στου άλλους τρεις αγώνες που νίκησε η ομάδα του στο Β' γύρο (Σκύρο 3-1, Καστέλλα 2-1, Προκόπι 1-0). Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ντελέκος της Τριάδας. Ο Λήλας στη συνέχεια ήταν συνεχώς στην επίθεση αλλά οι αντιπαλοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα και στο 89' κέρδισαν πέναλτι (με τον Καλοχωρίδη), αλλά ο Σταύρου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσάμαρη. Στο 93', όμως, ο Τσούτσης που είχε έρθει το Γενάρη από την Καστέλλα πέτυχε το 0-2 και ...ξεφούσκωσε τις ελπίδες του Λήλα.

ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού 
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Πεππές, Γούναρης, Μαυρομάτης, Σταματάκος, Νάνος (15΄Κατσικαβάλης), Τρίκκας (62΄Παύλου), Χαλιώτης, Ζαχαριάς

ΑΠΣ Παντριαδικός
 Ντελέκος, Κουνής (46΄Τσούτσης), Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας, Σαρρής (46΄Κατσίκης), Καραντάκης, Γκούμας (79΄Ευαγγελινός), Καραμπέτσος.   

Η λίστα ιστολογioν