O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Α.Ε. Ιστιαίας – ΑΠΚΟ Δροσιάς 1-0

Νικήτρια αναδείχθηκε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Εύβοιας, κερδίζοντας στο γήπεδο του Μαντουδίου με 1-0 τον ΑΠΚΟ Δροσιάς κλείνοντας έτσι μια απόλυτη πετυχημένη χρονιά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας με 62 πετυχαίνοντας ίσως την υψηλότερη συγκομιδή βαθμών της στην κατηγορία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού η Δροσιά είχε μια ελαφρά υπεροχή. Το παιχνίδι όμως στερούταν φάσεων με εξαίρεση μια απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρόκη που έδιωξε ο Μπιμπάι και ίσως η μπάλα βρήκε και στο κάθετο δοκάρι στο 12’ λεπτό και ένα σουτ του Παναγιωτάκου και πάλι για τον ΑΠΚΟ στο 30’ που έδιωξε ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας.
Στο δεύτερο μέρος η Ένωση μπήκε ανεβασμένη και στο 50’ έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν σε σουτ του Αγγελόπουλου η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 51’ Ο Χρήστος Ανέστης από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 61’ σε μακρινό σουτ του Τόουφρε η μπάλα κατέληξε άουτ. Ότι δεν κατάφερε η Ιστιαία στις τρεις προηγούμενες φάσεις το πέτυχε στο 70’ όταν μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Τόουφρε η μπάλα έφτασε στο Βασίλη Ανέστη και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ένωση είχε ακόμη δύο ευκαιρίες μία κεφαλιά του Κατσικόγιαννη στο 73 και μια κεφαλιά του Τόουφρε στο 85’ όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στράτος Ντούρας με βοηθούς τους Περούλια και Βλάχο
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Ζουπανιώτης): Μπιμπάι, Περήφανος Ν. (46’ Κατσικόγιαννης), Περήφανος Γ., Παπανικόλας, Βασιλείου, Τόουφρε, Δήμου (90+ Μπαντίδας), Ανέστης Β., Αγγελόπουλος (72’ Τούσερτ), Ανέστης Χ., Στεργίου

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Αντωνόπουλος): Παπακωνσταντίνου, Γκάγκαρης, Φρυγανάς Χ., Φρυγανάς Γ., Τσούτης, Ρίτσα, Βοϊλάκης (64’ Ντουμάνης), Καρόκης, Παναγιωτάκος, Αντωνόπουλος, Μάλλιαρης Γ. (83’ Μάλλιαρης Ν)

http://istiaiapress.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν