Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Άρης Αγ. Άννας,έφτασε σε εύκολη νίκη επί του ουραγού Βουτά με 3-1 και έκανε το 2 στα 2 κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα, αφού και στον πρώτο γύρο -στο γήπεδο της Ιστιαίας- είχε επικρατήσει με 1-0, παρότι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι όπου τα νεύρα,η ένταση και τα επεισόδια σε συνδυασμό με την διαιτησία που είχε ΄΄μερτικό΄΄ ευθύνης για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, το παιχνίδι κύλησε σε φίλαθλα πλαίσια. Οι Αγιαννιώτες δίδαξαν  φιλοξενία και να υποδέχτηκαν τους αντιπάλους τους, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό στο πρώτο παιχνίδι και τον διαιτητή Γκρινιάρη να περνά απαρατήρητος.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι μόλις ο ουρανός άνοιξε τους κρουνούς του (!) και ΄΄η…βρόχα έπεφτε στρέιτ θρού΄΄ (όπως έχει τραγουδήσει και ο Ζαμπέτας),τότε ήταν που άρχισαν να μπαίνουν τα γκολ, αφού μέσα σε δυο λεπτά (44-45) η τοπική ομάδα σημείωσε ισάριθμα γκολ και διώχνοντας το άγχος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να διαχειριστεί απλά το παιχνίδι. Πέρα από τα τρία γκολ οι Αγιαννιώτες ,στο 0-0 είχαν και δοκάρι.
Σαφής η ανωτερότητα των γηπεδούχων απέναντι σε μια ομάδα που με το ζόρι συγκρότησε ενδεκάδα.Τα γκολ τα σημείωσαν οι: Αλοΐζος στο 44΄, Κωνσταντός στο 45΄, Τσακνάκης στο 90΄ (για τους γηπεδούχους) και Αναστασίου στο 52΄ (για τους φιλοξενούμενους).
Άρης Αγ. Άννας: Σταματίου, Ντούλμας, Σκοπελίτης (84΄ Ηλιοδρομίτης), Δροσούνης, Αλμπάνης, Κωνσταντός, Αγγελόπουλος, Τσακνάκης, Κομποθανάσης (32΄ Γιαβάσης λ.τ.), Αλοΐζος, Ραβανός (62΄ Καρατζάς).
Βουτάς: Ευαγγελόπουλος, Κερασιώτης Δ., Σακκής, Κουρκουτζέλος, Καπόλος, Αξενός, Καπλανάι, Μπαρμπούνης, Κερασιώτης Γ., Αναστασίου, Γοργομάτης (81΄ Λαδογιάννης).
Φωτογραφίες-ρεπορτάζ: Νίκος Παπανταζής