O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Καταιγίδα για ένα ημίχρονο η Μπάγερν

Οι παίκτες της Μπάγερν πανηγυρίζουν ένα από τα έξι γκολ που πέτυχαν

Μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού η Μπάγερν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μπορεί και συνέτριψε την Πόρτο με 6-1 στην ρεβάνς της ήττας της με 3-1 στο «Ντραγκάο».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε πολύ αποφασισμένη στο παιχνίδι και είχε φτάσει σε σκορ πρόκρισης πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά. Ο Τιάγκο στο 14' και ο Μπόατενγκ στο 22' έβαλαν τα δύο γκολ που χρειάζονταν οι Βαυαροί για να καλύψουν την ήττα τους στην Πορτογαλία. Αφού λοιπόν ο πρώτος στόχος είχε επιτευχθεί η Μπάγερν συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα και πριν βγει το ημίχρονο έβαλε άλλα τρία γκολ με τον Λεβαντοφσκι στο 27' και στο 40' και τον Μίλερ στο 33'.

Έτσι το σκορ έφτασε στο 5-0 και η Πόρτο έμοιαζε ανίκανη αν αντιδράσει. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν φρένο και το σκορ δεν έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη. Ένα γκολ ακόμα όμως το έβαλε η Μπάγερν με τον Τσάμπι Αλόνσο στο 88'. Νωρίτερα στο 73' ο Μαρτίνεζ είχε βάλει το γκολ της τιμής για την Πόρτο. Οι «δράκοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού στο 87' αποβλήθηκε ο Μαρκάνο.

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Ραφίνια (72' Ρόντε), Μπερνάτ, Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο (90' Ντάντε), Μίλερ, Γκέτσε (86' Βάισερ), Λεβαντόφσκι

Πόρτο: Φαμπιάνο, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ρέγιες (33' Ρικάρντο), Μάρτινς Ίντι, Κασεμίρο, Ερέρα, Τόρες, Κουαρέσμα (46' Νέβες), Μπραχίμι (67' Εβάντρο), Μαρτίνεζ

Η λίστα ιστολογioν