O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ!


Φοβηθήκατε κοτούλες μου και δεν παίξατε τα «Χ» που σας έδωσα; Δεν θα κερδίσετε ποτέ! Οσοι δεν τα παίξατε να μη με διαβάζετε και να πάτε αλλού να σας διαβάζει ο παππάς!

Να διαβάζετε αυτούς που σας έδιναν άσο την Πορτογαλία με απόδοση 1.15 την Ουκρανία με 1.40, και την Ρωσία με 1.10! Που δεν βρήκανε ούτε ένα παιχνίδι. Βέβαια δημιουργούν άλλοθι δίνοντας 20 παιχνίδια και βρίσκοντας τα μισά σας παραμυθιάζουν ότι πήγανε καλά! Είπαμε ότι οι πονηροί για να το παίζουν πονηροί χρειάζονται τα κορόιδα! Και από κορόιδα άλλο τίποτα!

Εδωσα μόνο 4 «Χ» χθές και σας είπα έντιμα και καθαρα να το παίξετε σε 3-4 σύστημα επι 0.60 λεπτά! Πέρασαν τα τρία «Χ» και θα εισπράξετε σήμερα 21.20 ευρώ. Αρα ο κουμπαράς μας γέμισε λίγο και έφθασε στα 168.20 ευρώ. Μεσα σε μια εβδομάδα από 15 ευρω που ξεκινήσαμε στην κάβα μας εχουμε κερδίσει 155 ευρώ. Κυνηγώντας πάντα μεγάλες αποδόσεις. Ένα γκόλ εάν έβαζε η Μπράντφορντ θα είχαμε πιάσει τα κέρατα μας. Πανω από 320 ευρω.

Με το άν, δεν κερδίζουμε. Οπότε πάμε παρακάτω χωρίς πανηγύρια και ταρατατζούμ! Εδώ δίνουμε πόλεμο αντρίκιο και όχι εναντίον του αδελφάτου που είναι στο Πεδίον του Αρεως! Σήμερα τα κουλούρια είναι άθλια. Τα παιχνίδια είναι της πλάκας και ανούσια. Να παίξουμε τα λεφτά μας σε ομάδες από χώρες που η λαμογιά είναι έθιμο του τόπου; Δεν παίζουμε τίποτα σήμερα διότι ο παίκτης χρειάζεται ξεκούραση. Ο παίκτης είπα και όχι ο μαχητής παίκτης.

Αρα παίζουμε το 138 κωδικο άσο ακολουθώντας την Κάρπι μέ απόδωση 2.30 παρ' ότι για να το εχει μονό παιχνίδι ο ΟΠΑΠ σίγουρα θα εχουν λάβει τα μέτρα τους.

Στο 139 κωδικο θα πάρουμε το χηνάρι του 3.15 και θα περιμένουμε τις κοκόνες Κόβεντρυ και Λέητον Οριεντ μήπως φιλοτιμηθούν και το φέρουν στην αγκαλιά μας.

Στο 141 θα πάρω τον άσο της Σαντιάγο, όχι διότι είναι καλλίτερη, αλλά η Παλεστίνο έρχεται από διαβολοβδομάδα. 1.95 η απόδοση.

Το 142 από συναίσθημα και μόνο θα πάρω τον άσο της Σαν Λορέντσο με 2.05.

Τα παίζουμε 1.5 ευρω ξερα χωρίς ζητούμενα. Γιατί; Διότι τα μάτς αυτά μπορει να τα φέρουν όπως οι εταιρίες θέλουν. Οπότε γιατί να μειώσουμε την κάβα μας παίζοντας περισσότερες στήλες; Κλεφτοπόλεμο κάνουμε με καριοφύλια και οι μπούκ εχουν όπλα με λέηζερ! Θέλουν να μας σκοτώσουν, αλλά εμείς τους απαντούμε «ποτε δεν θα πεθάνουμε κουφάλες»!

Δον Κουβάς

Η λίστα ιστολογioν