O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Α.Ε. Ιστιαίας: "Όσα έγιναν στην Τριάδα φέρνουν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο"

Ανακοίνωση - καταγγελία κατά του Παντριαδικού την οποία απέστειλε προς της ΕΠΣ Εύβοιας εξέδωσε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα στο γήπεδο της Τριάδας. Την καταγγελία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αντρέας Αράπογλου, ο οποίος ήταν παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Στην καταγγελία αναφέρετε αυτό που εχθές ανέφερε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Ανέστης, ότι αρχικά παράγοντας του Παντριαδικού ζήτησε από τη Διοίκηση το παιχνίδι και εν συνεχεία από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές εκτοξεύοντας εκατέρωθεν την ίδια απειλή, "αν δεν καθίσετε να χάσετε θα υποστείτε τις συνέπειες..."

Από την άρνηση δε της Ιστιαίας να κάνει κάτι τέτοιο αναφέρεται στο έγγραφο, ότι το γήπεδο έγινε ζούγκλα. Γίνεται λόγος για ανοιχτές πόρτες, προπηλακισμούς παικτών, απειλές κατά των διαιτητών, τόσο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όσο και μετά τη λήξη καθώς και ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του εγχρώμου ποδοσφαιριστή των Βορειοευβοιωτών Μάικ Τόουρφε. 

Με την καταγγελία αυτή η Α.Ε. Ιστιαίας ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Παντριαδικού για τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τριάδας και φέρνουν πολλά χρόνια πίσω το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο....

http://istiaiapress.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν