O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ηρακλής Ψαχνών-Αχαρναϊκός 1-1

Ζορίζουν τα πράγματα…Με γκολ στις καθυστερήσεις o Αχαρναϊκός πήρε ισοπαλία (1-1) στα Ψαχνά και ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελπίδες παραμονής των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε φάσεις και παρότι είχε δέκα τελικές προσπάθειες στα πρώτα 45 λεπτά πήγε στο ημίχρονο μόλις με το 1-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ο Πουλάκος ήταν πάλι ο σκόρερ των γηπεδούχων, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Παληγεώργου.
Η ομάδα του Μενιδίου έψαχνε την ισοφάριση από το πρώτο ημίχρονο, άφησε χώρους στην αντίπαλη περιοχή και δικαιώθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με γκολ του Ιωαννίδη (93') που ήταν η απόλυτη ψυχρολουσία για τους φίλους, τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Εύβοιας. Ο Ηρακλής Ψαχνών τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Παληγεώργος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις. 
Πλέον οι πιθανότητες του Ηρακλή Ψαχνών να προλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι ελάχιστες, ενώ μετά την ισοπαλία ο Αχαρναϊκός έκανε ακόμη ένα βήμα για να σφραγίσει την παραμονή του. Εξάλλου, οι Ευβοιώτες απέχουν πλέον 8 πόντους από την 3η θέση και απομένουν μόλις τέσσερα ματς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελλίσας, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Παληγεώργος, Νικολίτσης, Πουλάκος (74' Γουόρντεν), Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Πολίτης (91' Μπαλαράμπε), Τσιμότζι, Ίβκοβιτς (61' Καρκασίνας).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Αθανασίου, Παπατόλιος (63' Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63' Ατανάσοφ), Ιορδανίδης (76' Καλογερόπουλος).

Η λίστα ιστολογioν