O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Υποσχέθηκε το τρεμπλ ο Τσάβι

Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες του τον Τσάβι

Πολύ όμορφες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα.
Η Μπάρτσα που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια η οποία με τον βαθμό που πήρε εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν 2-0 με δύο γκολ του Μέσι αλλά η Ντεπορτίβο αντέδρασε και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Το σφύριγμα της λήξης οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν περισσότερο ακόμα και από τους πρωταθλητές. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στους «μπλαουγκράνα» και φυσικά η αποθέωση στον Τσάβι που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα αλλά δεν τελείωσε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα αφού ακολουθούν οι τελικοί του Κυπέλλου αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μεγάλος αρχηγός στην ομιλία του υποσχέθηκε το τρεμπλ ενώ οι συμπαίκτες του φορώντας όλοι μπλουζάκια με το νούμερο 6 τον σήκωσαν στα χέρια.

Εκτός από την Λα Κορούνια την παραμονή της εξασφάλισε και η Γρανάδα με το 0-0 που πήρε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο βαθμός αυτός ήταν πολύτιμος τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους. Οι μεν εξασφάλισαν την παραμονή τους και οι δε την τρίτη θέση που οδηγεί απ' ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα παίξει η Βαλένθια που νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Αλμερία που αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε η Σεβίλλη που νίκησε με 3-2 στην έδρα της Μάλαγα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει μπροστά της και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Εντυπωσιακή ήταν η Μπιλμπάο μια βδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε με 4-0 την Βιγιαρεάλ και πήρε την έβδομη θέση.

Η ομάδα που ένιωσε την μεγαλύτερη πίκρα στην τελευταία αγωνιστική ήταν η Εϊμπάρ η οποία αν και νίκησε με 3-0 την ουραγό Κόρντομπα δεν κατάφερε να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αφού η Λα Κορούνια έπαιρνε βαθμό στην Βαρκελώνη αλλά και η Γρανάδα κατάφερνε να μην χάσει από την Ατλέτικο. Τα υπόλοιπα παιχνιδια ήταν αδιάφορα βαθμολογικά με την Ρεάλ να κάνει περίπατο διαλύοντας την Χετάφε με 7-3 με χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε τα 48 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε με 4-2 εκτός έδρας την Ράγιο Βαγεκάνο και η Θέλτα με 3-2 την Εσπανιόλ. Τέλος η Λεβάντε και η Έλτσε αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λεβάντε - Έλτσε 0-0

Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 4-0
(25' πεν., 60' Αντούριθ, 28' Ιραόλα, 36' Μπενιάτ)

Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια 2-2
(5', 59' Μέσι - 67' Πέρεζ, 76' Σαλομάο)

Γρανάδα - Ατλέτικο 0-0

Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-4
(42' Μπουένο, 64' Μορτσίγιο - 19' Βέλα, 21' Κάστρο, 73' Αγκιρέτσε, 75' Ελουστόντο)

Εϊμπάρ - Κόρντομπα 3-0
(6' Αρουαμπαρένα, 11' Νάβας, 34' Τσάπα)

Θέλτα - Εσπανιόλ 3-2
(38' Ούγκο Μάγιο, 58' Καμπράλ, 76' Νολίτο - 23' πεν. Γκαρσία, 48' Στουάνι)

Αλμερία - Βαλένθια 2-3
(9' Πάρτεϊ, 37' Σοριάνο - 28' Οταμέντι, 45' Φεγκουλί, 80' Αλκάθερ)

Μάλαγα - Σεβιλλη 2-3
(67', 90'+2 Γκουέρα - 52' Ρέγιες, 55' Μπανέγκα, 62' Βιντάλ)

Ρεάλ - Χετάφε 7-3
(13', 32', 34' πεν. Ρονάλντο, 47' Ερνάντες, 51' Ροντρίγκες, 71' Χεσέ, 90' Μαρτσέλο - 22' Εσκουντέρο, 46' Κάστρο, 42' Λασέν)

Δείτε την βαθμολογία εδώ.


http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν