O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Φέγενορντ - Ολυμπιακός 1-3 ΒΙΝΤΕΟ

Φέτος είναι η χρονιά του Φορτούνη

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός επικράτησε της Φέγενορντ στην Ολλανδία με 3-1 στο δυσκολότερο φιλικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Χάρα, Πάρντο και Φορτούνης, οι σκόρερ των ερυθρολεύκων. Οι Ολλανδοί μείωσαν με πέναλτι του Κάουτ.


Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στο «Ντε Κάιπ» με την Φέγενορντ να μπαίνει στη μάχη του ολλανδικού πρωταθλήματος το επόμενο σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα για άλλη μια φορά έβγαλαν κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός να εφαρμόσει στην ομάδα και δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις. Στο 6', το σωστό πρέσινγκ είχε ως αποτέλεσμα την μπάλα να φτάσει γρήγορα στον Φορτούνη, στη συνέχεια στον Ντουρμάζ με τον Χάρα να μπαίνει στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ που έκανε το Τούρκος. και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24' οι παίκτες του Σίλβα έκλεψαν και πάλι την μπάλα, με τον Πάρντο να σουτάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή και να διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού. Το τρίτο τέρμα της ελληνικής ομάδας προήρθε από μια εξαιρετική ενέργεια του Φορτούνη στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Έλληνας άσος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και ίσως φέτος να είναι η χρονιά του.

Στο 62' ο Κάουτ κέρδισε το πέναλτι από τον Βούρο, και αργότερα ευστόχησε στην εκτέλεσή του μειώνοντας σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη σε ένα δύσκολο φιλικό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού με σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας, αρκετά καλός ο Χάρα,  αλλά και ο Πάρντο. Καλός και ο Ντουρμάζ, αμυντικά εξαιρετικός ο Σαλίνο, ενώ και ο Βούρος είχε καλές τοποθετήσεις και σωστές παρεμβάσεις.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (86' Μαζουακού), Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης (82' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς (89' Ζντιέλαρ), Πάρντο (77' λ. τρ. Φουστέρ), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Χάρα (75' Πουλίδο).

Φέγενορντ (Φαν Μπρόνκχορστ): Φερμίρ, Κάρσντορπ, Φαν Μπικ (59' Ντάμερς), Κονγκόλο, Βιλένα, Βεγίνοβιτς, Ελ Αχμαντί, Τούρνστρα (46' Ίμερς), Μπιλάλ, Κάoυτ, Μανού (63' Καζίμ).

Η λίστα ιστολογioν