O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

AEK N.ΠΥΡΓΟΥ

AEK N. PYRGOY
Τα μπαράζ ανόδου για την άνοδο στην Α ΕΠΣΕ ξεκινούν το Σάββατο που μας έρχεται με τον αγώνα ΑΕΚ Ν.Πύργου Όλυμπος Γυμνού στο γήπεδο Καστέλας, και το Δυνατά & Αθλητικά επικοινώνησε με τον προπονητή της ΑΕΚ Ν Πύργου Βαγγέλη Μπεκάκο που μας δήλωσε τα εξής:


Η Α.Ε.Κ. Νέου Πύργου ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 3 Αυγούστου. Προσπαθούμε να είναι η ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται αν και αυτό δεν είναι εφικτό λόγω της φυσιοδομής της περιοχής, αφού πολλά παιδιά δουλεύουν στον τουριστικό κλάδο ή στα σύκα που η συγκομιδή τους είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή την εποχή.
Από την ομάδα έφυγε ο ταλαντούχος 17χρονος Χρήστος Στεφανής για την Καλλιθέα και ήρθε στην ομάδα ο Θάνος Τριανταφύλλου από την Α.Ε.Ιστιαίας.
Θα διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας για να επικρατήσουμε στα μπαράζ αλλά οι πιθανότητες μας είναι 15%, αφού την «μερίδα του Λέοντος » των πιθανοτήτων κατέχει η Α.Ε.Κ Χαλκίδας λόγω της εξαιρετικής της ενίσχυσης (θεωρούμε πως έχει 60-65% πιθανότητες), ενώ ο Όλυμπος Γυμνού είναι μια δεμένη, πολύπειρη και συμπαγής ομάδα που μόλις πέρυσι έπεσε από την Α” κατηγορία και έχει τον δεύτερο λόγο στην υπόθεση άνοδος.
Εμείς στα μπαράζ θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αξιοπρεπείς.

Η λίστα ιστολογioν