O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μακρυκαπα-Τριαδα 2-1 κυπελο

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η Μακρυκάπα επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι της Τριάδας με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 3′ με τον Τσούτση να νικά τον Κυριακόπουλο.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 11′ όταν ο Μπαλόζι σέντραρε από αριστερά ο Ζαούρης κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Παπακωνσταντίνου. Το πέναλτι που καταλόγισε ο Βρακάς εκτέλεσε ο Ντούμας ξεγελώντας τον Ντελέκο και έκανε το 1-1.
Στο β” μέρος μαγική ασίστ του Ντούμα στον Ζαούρη, αυτός κατέβασε εξαιρετικά και με ασύλληπτο τελείωμα έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Βρακά και τους συνεργάτες του Πριόνα και Καμπούρη
Μακρυκάπα (Τόγιας): Κυριακόπουλος, Σιαράπης (84′ Καρκαλής Γ.), Χασάνδρας, Θωμόπουλος, Καρκαλής Τ., Σηφάκης, Ζαούρης (90′ Βαρτζής), Παπίλας (55′ Ρωμανός), Μπαλόζι, Ντούμας, Τσώκος.
Παντριαδικός (Παπαθεοδώρου): Ντελέκος, Μπαιμπάκης (62′ Καραντάκης Π.), Γραμματικός, Κουρούπης, Παπακωνσταντίνου (46′ Χασάνδρας Γ.), Καλοχωρίδης, Σιαράπης, Σαρρής, Τσούτσης, Σίδερης (65′ Ντόιμας), Μπίρμπας.

Η λίστα ιστολογioν