O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Κυανέρυθρη καταιγίδα στο Αγρίνιο

Κυριάρχησαν επί ενός αναιμικού Παναιτωλικού

Ένας φοβερός και τρομερός Πανιώνιος διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας τον αστείο Παναιτωλικό πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε 24' καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-0.

Στο 7', όμως, ξεκίνησε η… οκτάλεπτη «καταιγίδα» στο Αγρίνιο., Ο Βιγιάλμπα με τρομερή ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ενώ στο 10' από ασίστ του Αργεντίνου μέσου, ο Μπουμάλ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι τα είχαν χαμένα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Τάσος Μπακασέτας στο 15', καθώς με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.

Στο 23' ο Κάπελ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα έπειτα από ενέργεια του Βιγιάλμπα. Ο Μπουμάλ εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-4. Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Παναιτωλικό έλαβε χώρα στο 37', όταν ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά αστόχησε από κοντά, ενώ στο 44' ο Κυριακίδης με εκπληκτική επέμβαση αποσόβησε το… 0-5!

Ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο β' ημίχρονο, πιέζοντας στην επίθεση με τον Κυριακίδη να αποκρούει το στο του Καραμάνου στο 51', τον Βιγιάλμπα να αστοχεί από καλή θέση στο 52' και τον Μπακασέτα με φάουλ στο 54' να χάνει την ευκαιρία για να σκοράρει εκ νέου. Στο 56' ο Βιγιάλμπα πήγε να «κρεμάσει» τον Κυριακίδη όμως αστόχησε.

Στο 64' ο Βιγιάλμπα ανέτρεψε τον Παπάζογλου κι ο Βιγιαφάνες από την άσπρη Βούλα μείωσε σε 1-4, παρότι ο Παπαδόπουλος έπεσε σωστά και βρήκε τη μπάλα, η οποία χτύπησε και στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Στο 83', λοιπόν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την «κυανέρυθρη» φανέλα, διαμορφώνοντας το 1-5. Μάλιστα ο Ιρανός αφιέρωσε το γκολ στον πρώην αρχηγό της Περσέπολις, που «έφυγε» από την ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης από έμφραγμα.

Το πέμπτο γκολ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους φίλους του Παναιτωλικού να αποχωρούν από το γήπεδο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, βλέποντας την ομάδα τους να δέχεται δέκα γκολ σε δύο ματς.

Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Κυριακίδης, Κούσας, Μπεχαράνο, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι (75' Πάουλο), Μπεχαράνο (46' Βασιλείου), Ρουμπουλάκου (22' Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (75' Τασουλής), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85' Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (75' Ανσαριφάρντ), Βλάχος, Ρισβάνης.

Η λίστα ιστολογioν